Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen az új zenénk?

Milyen az új zenénk?

Figyelt kérdés
[link]

#zene #trap #behozomamerikát
2021. febr. 25. 18:29
A kérdező szavazást indított:
nemzetkozi szinvonal
jo lett
gyenge
nagyon gyenge
a mufajaba jo de nem hallgatok trappet
20 szavazat
 1/10 anonim válasza:
34%
Teso ez nagyon 🔥🔥🔥 Ki merem jelenteni hogy ilyen jot magyarorszagon meg nem hallottam ebben a mufajban. Nem magyar az biztos, meg par ilyen zene es biztos figura, akc misi szintu hallgatottsagotok lesz.
2021. febr. 25. 18:32
 2/10 anonim válasza:
nem magyar szinvonal*
2021. febr. 25. 18:32
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Ennek kár volt megszületnie.
2021. febr. 25. 18:35
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Szövegre nem figyeltem, gondolom valami szokásos "gettó" zene, de szerintem túl sok az effekt az "éneken". Úgy kéne, hogy az alap szöveg az effekt nélkül van és esetleg néha vannak ilyen effektes részek.
2021. febr. 25. 18:40
 5/10 A kérdező kommentje:
Irigyekkel nem foglalkozunk. Első, köszönjük!
2021. febr. 25. 19:35
 6/10 anonim ***** válasza:
81%
Erre ki a fszom lenne irigy? :D Remélem a jövőben is így fogjátok kezelni a kritikát, hogy kizárólag a pozitív lehet hiteles. Tényleg jó felfogás, csak majd pofára estek.
2021. febr. 25. 20:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Összedobsz egy beatet flstudióba majd letöltöd,és kb elszavalod a szöveged,raksz rá egy kis autotune-ot - NEMZETKÖZI SZÍNVONAL.
2021. febr. 26. 20:27
 8/10 anonim ***** válasza:
84%

Manapság akinek nincs jó hangja, annak ott az autotune. Aki nem játszik hangszeren vagy nem ért a zenéhez, annak ott az ingyenes alapok. Ezt nevezem.

NEMZETKÖZI SZÍNVONAL!!!4négy!!4!

2021. márc. 3. 15:30
 9/10 anonim ***** válasza:
87%

szóval 2 féle válaszlehetőség van:

1. ja, nemzetközi színvonal

2. irigy vagyok, és azt hazudom, hogy rossz

2021. márc. 3. 15:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem hallgatok ilyen stílusú zenét hallgatok, hanem rockot és metált, tehát ezt sem hallgatnám, de szerintem ez olyan mint azösszes többi ebben a műfajban az apple music toplistán. Se nem jobb se nem rosszabb
2021. márc. 3. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!