Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Interneten vásárolt gitárt...

Interneten vásárolt gitárt beállítanak? Mennyire éri meg webáruházban gitárt vásárolni? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Venni szeretnék egy elektromos gitárt. Azt szeretném megtudni, hogy ha interneten vásárolom, akkor beállítják a gitárt, vagy csak úgy gyári beállítottan kapom és nekem kell minden finom beállítást elvégezni?

Valamint arra lennék kíváncsi, hogy az alábbi webáruházak közül kinek, milyen tapasztalata van?

1. hangszeraruhaz, 2. gitarcentrum, 3. hangszerplaza, 4. muziker

Ezeken a helyeken elérhető az a gitár amit kinéztem. :D Hangszerarzenálnál is lenne, de ott drágább és nem akarok annyi felárat fizetni...

2021. febr. 24. 19:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én a kipróbálás híve vagyok, bár vettem már neten gitárt amit a mai napig használok, de egy másik ugyanolyat kipróbáltam, de itt is érvényes mint a kocsiknál hogy minden gitár kicsit más.

A Te helyedben én kipróbálnám mindenképp ha van rá lehetőséged.

2021. febr. 24. 19:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
gitárt át kell nézni töviről hegyire , én biztos nem vennék neten hangszert .az a helyzet még a legnagyobb gyártók hangszerei között is befigyelhet olyan hangú ami miatt én pl nem adnék ki 600e ft
2021. febr. 24. 19:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Szerencsére van néhány hangszerbolt a városban, mindenféleképpen olyat vennék, amit ki is tudok itt helyben próbálni. Csak azért gondolkodtam el az online vásárláson, mert könnyen lehet, hogy akár 15-20%-ot is spórolhatok, ha nem egy helyi hangszerboltban vásárolom meg. Egy egyszerű, de tűrhető kombót is akarok, és nem mindegy, hogy 300 ezerből jön ki, vagy megúszom 250-ből. (Ez csak egy példa)
2021. febr. 24. 19:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ha ilyen ármagasságban gondolkodsz mindenképp próbáld ki. Megér 50e pluszt ha hosszútávon megmarad a hangszer és nem kell az eladásával bajlódni ,mert nem tetszik vagy valami más baja van.

Bár az is igaz hogy netes rendelés esetén 14 napig visszaküldheted, ilyenkor max a futárköltséget bukod.

2021. febr. 24. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!