Interneten vásárolt gitárt beállítanak? Mennyire éri meg webáruházban gitárt vásárolni? Tapasztalatok?
Venni szeretnék egy elektromos gitárt. Azt szeretném megtudni, hogy ha interneten vásárolom, akkor beállítják a gitárt, vagy csak úgy gyári beállítottan kapom és nekem kell minden finom beállítást elvégezni?
Valamint arra lennék kíváncsi, hogy az alábbi webáruházak közül kinek, milyen tapasztalata van?
1. hangszeraruhaz, 2. gitarcentrum, 3. hangszerplaza, 4. muziker
Ezeken a helyeken elérhető az a gitár amit kinéztem. :D Hangszerarzenálnál is lenne, de ott drágább és nem akarok annyi felárat fizetni...

Én a kipróbálás híve vagyok, bár vettem már neten gitárt amit a mai napig használok, de egy másik ugyanolyat kipróbáltam, de itt is érvényes mint a kocsiknál hogy minden gitár kicsit más.
A Te helyedben én kipróbálnám mindenképp ha van rá lehetőséged.

Szerintem ha ilyen ármagasságban gondolkodsz mindenképp próbáld ki. Megér 50e pluszt ha hosszútávon megmarad a hangszer és nem kell az eladásával bajlódni ,mert nem tetszik vagy valami más baja van.
Bár az is igaz hogy netes rendelés esetén 14 napig visszaküldheted, ilyenkor max a futárköltséget bukod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!