Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyiért lehetne el passzolni...

Mennyiért lehetne el passzolni ezt a gitárt?

Figyelt kérdés

[link]

Állapota kissé viseltes, van rajta jópár benyomódás meg karc, nem mai darab.

2021. febr. 24. 13:32
 1/7 anonim válasza:
150-et adok érte.
2021. febr. 25. 08:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha valóban a feliraton lehetne lemérni, hogy kicsoda/micsoda ez a hangszer, akkor valóban megérne egy hatszázezres gitár százötvenet :D

Ha ez nem egy vicc, javaslom, vidd be egy hangszerészhez és kérj tanácsot. Ha valóban Gibson, akkor meg fogja érni a befektetés.

Azért az szemetszúr, hogy miért nincs az állványon fotózva a gitár, amikor ott van mellette. Vérzik pár sebből ez a kérdés...

2021. febr. 25. 08:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Honnan van a gitár?

Vetted? Örökölted? Kaptad?

2021. febr. 25. 08:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyetlen benyomódás se látszik a képen. Lehet kétszer jól fejenvertek valakit a hátlappal. Függően attól, mennyire híres a kárvallott, érhet milliárdokat is akár... /s
2021. febr. 25. 08:38
 5/7 Waff ***** válasza:
Ha eredeti Gibson LP Custom, akkor egy millió körül áron mozog,persze függ a gyártás dátumától is. Ha még Nashwille-ben készült pár évtizeddel ezelőtt, akkor millió feletti az értéke.
2021. febr. 25. 11:36
 6/7 Waff ***** válasza:
Bocs, egybe akartam, csak véletlen ráböktem a küldés gombra. Szóval kicsit nekem is sántít a dolog, a koptató is eléggé furcsán áll rajta...mintha valami nem stimmelne ezzel a gitárral...
2021. febr. 25. 11:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Régi vacak, add oda valakinek ajándéknak vagy tedd fel a lófogásra.
2021. febr. 26. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!