1/7 anonim válasza:
Mert gagyi volt amit csináltak, és egyre kevesebben szopták be az autotune-os hülyeségüket! Ma már az autotune cringe.
2/7 anonim válasza:
Tekintve hogy az utolsó lemezüket mindenhol az évtized legjobb albumai közé sorolják, szerintem még lett volna rájuk igény.
Az autotune meg önmagában nem probléma, csak akkor ha ízléstelenül túltolják.
5/7 Kasznai Gyula válasza:
Engem is aggasz a kérdés. Valószínűleg csak kiöregedtek és nem élvezik annyira az egészet mint régen. A zenészek is nyugdíjba vonulnak egyszer. :(
6/7 anonim válasza:
Biztos van sok egyéb dolog, amit csinálnak. Producerkednek, filmezésben vesznek részt, tutu vannak marketingcégeik, aztán ott a család is.
Amúgy meg lehet megunták, vagy nincs már mit mondaniuk a közönségnek.
7/7 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval, szerintem egy fos volt az egész, amiket csináltak. Az autotune a trap zenében rendben van, más műfajban nagyon kaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!