Kedvenc one direction zene?
Figyelt kérdés
2021. febr. 23. 17:01
1/12 anonim válasza:
Best song ever, what makes you beautiful
2/12 anonim válasza:
Én ezeket szeretem tőlük, ezek mind cool-ak
Best Song Ever
Story Of My Life
You and I
És még Harry - Sign of the times
3/12 anonim válasza:
Én amúgy nem hallgatom ezeket csak a tesóm,de ő nagy fan. JAAA a 18-is jó
5/12 anonim válasza:
előző, nem gyenge mind; ezek jók
de amúgy szal tényleg a legtöbb számuk nem bejövős, de ez a pár elég jól meg lett csinálva:
Best Song Ever
Story Of My Life
You and I
És még Harry - Sign of the times
Eleinte, amíg még ezek nem voltak szomorú is voltam, hogy kár, hogy nem csinálnak jó számokat; de ezek már cool-ak. :)
6/12 anonim válasza:
More than this, one thing, i want, moments, up all night, a take me home albumról a lwwy és a nobody compares en kívül mind, midnight memories albumról a midnight memories és a something greatet se szeretem nagyon, a four albumon a changes en kívül mindet szeretem, a made in the am albumon pedig mindet szeretem :)
8/12 anonim válasza:
Little black dress, night changes
De mindegyiket szeretem :D
9/12 anonim válasza:
Nem tudok választani, mindegyiket szeretem de a legjobbak: End of the day, Walking in the wind, Story of my life, Up all night, What makes you beautiful, Olivia, Nanana, Rock me, 18, Happily, Ready to run, Trough the dark, Something great... Most ennyi jutott eszembe, de ezeken is kívül van még rengeteg, ami nagyon de nagyon imádok!!!
10/12 anonim válasza:
Nekem a Stockholm Syndrome, Drag Me Down, Midnight Memories, Temporary Fix, nagyon sok kedvencem van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!