A magyar rap zene jó?
Látom, hogy nagyon nagyra tartják ezt az Essemm-t, ezért belenéztem a legújabb dalába. Ő jó? Ha igen, akkor kíváncsi lennék arra, hogy ki a legrosszabb... És Nemazalány a legjobbak között van, ha a női előadők között?
Nekem nem tetszik a magyar rap. Az amerikai rap zene sokkal magasabb szinten van. Az 48 eves Eminem sokkal jobban nyomja még most is. Vagy itt van például ez a dal:
A srácnak a hangja, a stílusa, az, ahogyan ejti a szavakat, sokkal magasabb szinten van, mint a magyar rappereké.
Van, aki ezt tagadja?
Szia!
Essemm tényleg jó dalokat készít, de Nemazalány messze nem a legjobb!
Magyarországon, akinek a munkássága figyelemre méltó:
- Killakikitt,
- Mikee Mikanic,
- Amiloadri,
- Krúbi,
- Hibrid.
Bocsánat, Ketioz lemaradt.
De a #Szuper csillag paraszt is egy remek album lett.
Az amcsiknál is ez jobban megy mint Eminem:
https://www.youtube.com/watch?v=pPw_izFr5PA
A magyarok meg ezeket majmolják csak kb 10 év lemaradással.
Most már értem, honnak van a "magyar rap" 😄
Szóval mégcsak nem is egyedi, hanem amcsi másolat. Valahol tudtam ezt mondjuk, de a linkelt dal tudatosította bennem, hogy tulajdonképpen a magyarok tényleg az amerikaiakat utánozzák.
Annyi különbséggel, hogy Amerikában kijönnek jó dalok is.
"De a #Szuper csillag paraszt is egy remek album lett."
Amennyit belehallgattam, az alapján borzasztónak tartom. Nem méltó a Dragon Ballhoz, aminek az anime zenéi önmagában is simán hallgathatóak.
Az általad ajánlott előadók közül, az elsőtől hallgattam ebből 1 perc 4 másodpercet:
Szóval ez jó? Szerintem nagyon rossz. Hasonlítsd össze azzal, amit én linkeltem a kérdésem alatt. Szerinted nincs különbség az amerikai srác javára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!