Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mikor van a helyén a tremoló?

Mikor van a helyén a tremoló?

Figyelt kérdés
Nem merem tovább csavarni mert félek hogy beletörik, viszont még nem lehet lenyomni. de videókban azt láttam hogy tök lazán van, mégis le lehet nyomni. Ibanez Grx70em van.
2010. aug. 17. 14:57
 1/2 Daweee000 ***** válasza:

Nem hiszem hogy abban a gitárban floyd rose van, szóval ne várd hogy bepattanjon és csak úgy lógjon mint a videókban, az olyan rendszer sokkal drágább gitárokon van, ez a tremoló annyi, hogy becsavarod amíg akarod, és nyomkodod a végét, amitől a húrok lazulnak, a hang mélyül, és a végén szanaszét hangolódik az összes húr :)

Ha mégis valami Floyd jellegű cucc van benne, nem szóltam.

2010. aug. 17. 17:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha hajlítani akarsz, akkor a hátlap leszedésével és a csavar állításával tudod kicsit magasabbra állítani, mintha tökig becsavarnád. Ilyenkor bizony minden hajlítás után széthangolódik az egész.

Viszont ha jól sejtem a szavaidból, kimondottan arra gondolsz, hogy milyen mélyen kell a kart beletekerni. Ha megáll, akkor vissza kell tekerni, hogy lógjon-libegjen, és hajlításnál érte kell nyúlni. Viszont az, hogy "így sem lehet lenyomni", a fent említett hátoldali rejtett feszítő csavarnak/csavaroknak köszönhető.

2010. aug. 17. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!