Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Ramstein - Amerika miről szól?

A Ramstein - Amerika miről szól?

Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 11:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Hogy Amerika a globalizált világ központja, ők diktálnak és irányítanak mindenben és ezért isteníteni kell őket meg mindent, ami velük kapcsolatos: a coca-cólát..stb.

amúgy egy gunyoros korrajz.

2010. aug. 17. 11:21
 2/12 A kérdező kommentje:

"amúgy egy gunyoros korrajz."

Mi van?

2010. aug. 17. 11:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Oúristen. Nem tudod mit jelent a gunyoros? Vagy mi?
2010. aug. 17. 12:52
 4/12 anonim ***** válasza:

mit mi van?xD

gunyoros: epés, csípő, gúnyos.

korrajz: bemutatja a mai világot, korszakot.

Na most rakd össze:D

Bár igazad van nem gunyoros, mint unkább groteszk a z a klip. Szerintem nagyon jó:D

2010. aug. 17. 12:52
 5/12 anonim ***** válasza:

Amúgy még kiegészíteném annyival, hogy az elamerikaiasodott társadalomról szól, mert minden ország egyre jobban majmolja az USA-t.

„Meg akartuk mutatni az USA-nak, hogy mi a helyzet. Ki akartuk parodizálni az olyan országokat, amik elhiszik és követik az amerikai kultúrát. A tangóhoz két fél kell. Úgy gondoltuk, vicces ötlet, amint egy mohamedán kisétál a McDonaldsból hamburgert éve, és leszedve turbánját azt gondolja: „Szabad vagyok”. Szintén játszani akartunk a Holdra szállással kapcsolatos összeesküvésekkel, és még sosem láttunk olyan klipet, ahol egy együttes a Holdon játszik, szóval szerintünk ez nagyszerű ötlet volt.”

[link]

És kérlek, legközelebb a Rammstein-t két M-mel írd, mert a Ramstein egy helységnév.

2010. aug. 17. 12:54
 6/12 anonim ***** válasza:

"Mivan"

Segged kivan.

tuskó, örülj hogy valaki válaszra méltatja a gyökér arcodat.

2010. aug. 17. 18:24
 7/12 anonim ***** válasza:

Más kérdés,hogy a Rammstein gyakorlatilag az egyetlen európai rockzenekar,amelyik népszerű az USA-ban és ha jól tudom a produceri csapatuk is Amerikai székhelyű...:D

Szeretem a Rammstein-t,de kicsit álszent dolog az etető kezet harapdálni...;) ;) ;)

2010. aug. 18. 09:36
 8/12 anonim ***** válasza:

amúúúgy pedig:D

[link]

felülről az 5. ;)

2010. aug. 18. 10:23
 9/12 A kérdező kommentje:
Kössz mindenkinek.
2010. aug. 18. 22:18
 10/12 anonim ***** válasza:

most mibaj van azzal a szóval hogy mivan?ember, 2010-ben élünk ez ma már egy teljesen megszokott szó-.-

a gyökér fejedet!

2010. aug. 19. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!