Mit szóltok a Maiden új albumához?
Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 23:17
1/6 anonim válasza:
én is kérdeztem pár napja, de oda sem válaszolt senki, szóval most ide te is írd le a véleményed:D
Amúgy nekem nem tetszik. Még az előző albumon sem találtam olyan zenét, amire azt mondhattam volna hogy felér egy régebbi Iron Maiden slágerrel, de ez az új album is nekem már túl sablonos..:/
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik nagyon 2 szám az új lemezről, a When the Wild Wind Blows, és a The Talisman. A Matter of Life And Death almbumnak is kellett nálam pár hónap amíg megszokom. De azt elmondhatjuk a Maidenről, hogy már 35 nagyon jól teljesít, ellentétben a Metallicával, ami szerintem egyre mélyebbre süllyed minden albumával amióta felhagytak azzal a zenével, ami jellemezte őket korábban.
2010. aug. 17. 15:53
3/6 A kérdező kommentje:
Persze meg tudom érteni, hogy már nem születnek olyan számok, mint pl Aces High vagy The Trooper, ahogy öregszenek sajnos vesztenek a fiatalos aggresszivitásból és lendületből.
2010. aug. 17. 16:08
4/6 anonim válasza:
szerintem a metallica jobban tartja a szintet mint az Iron Maiden. Másabb az új metallica mint a régi, de azóta a világ is változott:D Persze ez csak egyéni vélemény
5/6 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a Metallica a siker miatt csinálja csak, és nem a zene miatt. Meg nekem jobban bejönnek a keményebb, trash-esebb számok.
2010. aug. 17. 22:18
6/6 Phoney válasza:
Szerintem az egyik legjobb album és az újak közül egyértelműen a legkiforrottabb.
Mikor az eddigiek kijöttek, még eléggé benne voltam a metálzenében, de akkor sem tetszettek annyira, mint most ez. Szerintem sokat fejlődtek 2000 óta 1-2 szempontból (azon túl is, hogy alkalmazkodtak a 3 gitárhoz) és ezt nem mindenki tudja követni/értékelni. Vagy csak velük együtt öregszem:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!