Honnan ismertek zenéket/előadókat?
Ez most egy hülye kérdésnek tűnik, de nálam ez nem nagyon működik, mert régen nem hallgattam zenét magamtól, kb akkor kezdtem el öncélulag, mikor gimibe busszal jártam, és rájöttem, hogy azokon kívül amit a rádióban nyomatnak vagy örök klasszikusok alig ismerek valamit.
Tök fura nekem, hogy emberek mindenféle bandákat/előadókat mondanak, és nekem dunsztom sincs egy csomóról, pedig nagyon szívesen hallgatok egyébként mindenfélét, és csúnyán megragadtam a rádiós zenék szintjén.
Kicsit szomorú is vagyok, mert néha hallok tök jó számokat, amiket nem ismerek, és rájövök hogy a zenei ízlésem még nincs nagyon. Ezt úgy értem, hogy meghallok egy tök más műfajú zenét, mint amiket szoktam, és rájövök, hogy ezek hiányoznak a zene hallgatásaimból.
Én igazából sorozatból ismertem meg Ariana Grande-t, és onnan már csak a YouTube döntötte el, hogy miket hallgatok:DD
Mindig ott dobálta fel az új előadókat vagy bandákat(for example:Johnny Orlando, HRVY, Lewis Capaldi, Why don't we, roadtrip tv), de van olyan banda vagy énekes, akit a két nővérem mutatott meg (example:Leander kills)
De igazából kérdezz nyugodtan, mondd, hogy milyen zenéket szeretsz, legalábbis amiket most hallgatsz, és hátha tudok segíteni neked olyan zenéket találni, amiket Te is szeretsz :))
L
Jó erre a youtube is.Én is meghallgatok sokfajtae zenét.Nincs egy konkrét irányzat,hogy csak azt.De szerintem nem is jó lekorlátozni a választékot.
Egyébként ahogy észreveszem tényleg a rádiókban nagyon szegényes a zenei kínálat.Általában a már milliószor játszott slágereket adják vagy kaptafa zenéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!