Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Velemeny az ilyes fajta zenekrol?

Velemeny az ilyes fajta zenekrol?

Figyelt kérdés

Csak puszta unalom, es kivancsisag vezerelt, hogy kirakjak egy ilyen ertelmetlen kerdest..

nektek tetszik ez a szam?

[link]

#alternatív #K-pop #Unatkozom:D
2021. febr. 10. 07:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
46%
Ez se nem alternatív és se nem K-pop. Ez inkább valamiféle jazz, de swing vonásokat is hallok benne. Van ennél jobb szám is ebben a kategóriában, de annyira nem rossz, mint amire számítottam. Ha akarnék, tudnék mutatni neked olyan lassabb, kellemesebb jazz-eket, amik tényleg jók és nem ilyen felületesek, meg erőltetettek.
2021. febr. 10. 08:01
 2/18 anonim ***** válasza:
89%
Talán az érdekes szóval jellemezném. Semmi esetre sem olyan, amilyet én szoktam hallgatni, meg annyira nem is tetszik. Viszont nem is a hallgathatatlan kategória.
2021. febr. 10. 12:35
 3/18 anonim ***** válasza:
72%
Stella Jang nem k-pop, ez inkább k-r&b alá sorolható be.
2021. febr. 10. 12:42
 4/18 anonim ***** válasza:
87%
Nekem nincs bajom az ilyesfajta zenékkel, bár ez különösebben nem tetszett, de attól még nem tartom rossznak.
2021. febr. 10. 14:11
 5/18 anonim ***** válasza:
66%
Egyessel értek egyet. Kicsit eröltetettnek érzem, de különben hallgatható.
2021. febr. 10. 15:24
 6/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :) Es bocsanat, ha butasagot irtam, csak valamit kellett irni.. Es ha van kedved nyugodtan linkelhetsz zeneket, en szivesen meghallgatom oket, ugy is sok idom van, igy onlineban.
2021. febr. 10. 17:25
 7/18 anonim ***** válasza:
24%

3-as nincs olyan hogy k-r&b mivel nincs benne semmi olyan ami miatt különböznek a sima rythm and bass-tol a kpop pl elég sok különbséget mutat és nem csak a nyelvi jellegzetes van

De lássunk a számot

hát amit az egyes mondott!

Inkább swing funk a 90-es évekből

És igen a jazz az egyik legnehezebb műfaj ezért sem annyira hypeolt! Ehhez tényleg kemény tehetség kell és arra kialakított hang stílus!

Persze nem olyan rossz viszont ez egy full sablonos swing alap

Ha jazzt akarsz hallgatni azaz swing jazz funk blues stb-it akkor azt csak a nyugatiaknál fogod megtalálni! igen ez így van sajna hogy a jazzt főleg a nyugati kultúra tud produkálni a nyugatiak is elég nehezen tudják visszaadni a keleti ének stílust pl az enkát vagy pedig a régebbi koreai zenei műfajt (ezt a balladás műfajt)

2021. febr. 10. 17:52
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem szeretnek jazz-t hallgatni, vagyis nem annyira hallgatok, csak mostanaban sokszor hallgatom ezt a szamot, es kivancsi voltam masok velemenyere is :) De azert koszi.
2021. febr. 10. 17:57
 9/18 A kérdező kommentje:
De mondom, szivesen meghallgatok eloadokat ha mondtok.
2021. febr. 10. 18:02
 10/18 anonim ***** válasza:
59%

[link]

Pl itt van ő a generaciojaban az egyik legtehetségesebb szerintem hallgasd meg a többi coverjét is! Mindenesetre szerintem sokkal több munka van benne hiába nem saját számokat ir mivel a hétköznapi számokat rappet stb-it alakitja át full jazz stílusba ami elég nehéz

Ez pl elég hasonlo amit te is hallgattál azaz swing funk stílusú

Meg a többit is meghallgathatód ha van kedved (akiket alul kidob hasonlo)

2021. febr. 10. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!