Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Jó ez a zene?

Jó ez a zene?

Figyelt kérdés
[link]

2021. febr. 6. 23:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretem a K-Pop zenékek, de ez nem tetszik. Viszont annak ellenére, hogy nyávogós és kissé idegesítő az "Only you" rész fülbemászó.
2021. febr. 25. 23:36
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Van ennél jobb daluk is.
2021. febr. 26. 09:13
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
én amúgy nem nagyon hallgatok kpopot, de ezután nem nagyon fog ez változni lol.
2021. márc. 10. 08:40
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
A mai pop zenék többségénél mérföldekkel összetettebb, izgalmasabb. Nagyon jók a harmóniàk benne. Steve Wonder jutott eszembe miközben hallgattam. Viszont az előadòk hangja, làtvànya nagyon cringe :D a hangszerelés is nagyon unalmas.
2021. márc. 10. 15:37
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs bajom a kpoppal, de ez a standert szöveg, kibírhatatlan nyávogás együtt kibírhatatlan
2021. márc. 30. 09:40
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én sem vagyok kpoper, rocker vagyok, és azon belül is a classic vonalat erősítem ;) :D

Ettől függetlenül van pár CL, Hyuna, BlackPink, nem tom mi van még, mert inkább csak számok tetszenek mint inkább előadók :D

De azért van 1-2 szám ami bejön.

Ez pont nem olyan :D

Nekem a lányok sem nagyon jöttek be, az a vörös frufrus lány hasonlított néha Lalisa-ra, de a BlackPinknél sem jön be, ha ilyen "béna anime mese" főcímdal zene szerűséget csinálnak :D

Pl a BlackPinknél Rosè kifejezetten idegesít :D

Jisoo nagyon bolond és cuki xD

Lisa nekem a legjobb arc, Jennie meg annyira flegma és szórakoztató, hogy nem tudnám megmondani melyik a kedvencem :D

2021. ápr. 22. 13:17
 17/18 anonim ***** válasza:
78%
ehhez minek 5 csaj? egyedül nem lehet nyávogni?
2021. máj. 7. 17:52
 18/18 anonim ***** válasza:

A zene nem itt kezdődik, hanem itt ér véget. Be kéne tiltani ;)

Jó, azt azért nem, van, akinek tetszik, elfogadom én, de nekem nemgyerebe.

2021. máj. 19. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!