Szerintetek Bon scott vagy Brian Johnson énekel jobban az AC/DC ben?
Johnsonnak a '80-as, '90-es években jó - kissé karcos, de egyedi, és széles tartományú - hangja volt, aztán a 2000-es évek elejétől folyamatosan artikulálatlan hortyogásba fordult amit előadott. Nyilván nem az ő hibája, hogy elment a hangja, de a 2000-es évek eleji lemezeken is hallani, hogy nem vállaltak nagy kockázatot a dalokkal, de még így is szénné vannak masterelve. A többséget mondjuk nem zavarta - sőt, szerintem a fiatalabb rajongóknak tetszett is, hogy ezt az ének szinten még ők is meg tudják ugorni, de már ideje volt nyugdíjazni az öreget, akármilyen kedves és közönségszerető egyéniség is.
Scott meg egy teljesen más világ - szerintem nem volt annyira profi szólóénekes, de jobban a lelke volt az AC/DC-nek, ha életben marad szerintem el is mentek volna heavy-metalosabb irányba e helyett a pop-hard-rock helyett.
Bon Scott egy punciszájú kisfiú, Brian H
Johnson pedig egy kiherélt papagáj volt.
Igazad van! Bon Scott tényleg egy kisfiú volt, állandóan bőgött. Jó is, hogy bekrepált. Brian Johnson se más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!