Honnan érdemes K-pop albumot rendelni?
Én cak a Twice-ról tudok nyilatkozni. Ha friss albumot veszek, akkor mindenképp a hivatalos shopjukból rendelek. Lehet, hogy több idő mire megjön, de megbízható, tuti, hogy az van benne amit rendeltem, és a szállítási költség sem horror ár, mint sok ebay-es meg amazonos terméknél.
Ha meg nem friss album akkor ebay vagy amazon, engem ott sem ért soha csalódás, de hallottam ezt azt. Úgyhogy a legbiztosabb az eredeti shop.
De megpróbálhatod a Media Markt-ot. Én sosem vettem onnan, de szokták ajánlani mások, úgyhogy szerintem ez is jó.
Mindenképpen célcerű mindent elolvasni az albumról. Mit tartalmaz, mennyi a számmítás stb. Az a tuti. Remélem tudtam segíteni, Sok sikert.
Ez a Twice hivatalos shopja, de nem tudom, te milyen előadódtól szeretnél venni albumot. Én csak Twice-ot vettem eddig, úgyhogy másról sajnos nincs tapasztalatom. De gondolom más bandáknak is vannak hivatalos shopjai.
Mindig csak a friss albumot tudod innen megrendelni, amíg van készleten gondolom, vagy nem tom.
De max 1 hónapig a megjelenés után. Aztán, utána innen már nem tudsz. De én a More & More-t és az Eyes Wide Open-t is innen vettem, de igen csak frisset tudsz rendelni. Amúgy téged is a Twice album érdekelne? Mert van olyan is amit ebayről rendeltem. Csak ugye ott nincs garancia arra, hogy valóban az van benne amit ígérnek. Bár nekem még nem volt negatív tapasztalatom, de hallottam már fura dolgokat. Úgyhogy mikor kijön az új album, még előrendelésebn szoktam a hivatalos shopból.
Én ennyit tudok.
Media Markt. Két albumot rendeltem onnan. Tökéletesen megbízható, eredeti termékek vannak és nem sérültet hoznak.
Egyetlenegy hátránya van, az, hogy viszonylag kevés album kapható mivel, ha egy bandától lehet is kapni, akkor lehet hogy amit keresel pont nincs.
Eredetileg Twice albumot szerettem volna, de az utolsó három albumukat nem is lehetett akkor kapni. De én ajánlom, csak legyen olyan, amilyet szeretnél. ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!