Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mikor mehetunk leghamarabb...

Mikor mehetunk leghamarabb bulizni mar egy jot?

Figyelt kérdés
Mikor nyithatnak a szorakozohelyek szerintetek?

2021. jan. 29. 21:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
Nehogy most döntsék már el, hogy meddig lesz kötelező! 22-ben választás, nagy eséllyel a Fidesz el fogja bukni. Miért tenné akkor 23-ig kötelezővé? Nagy hülyeség és kamu az egész, egy noname oldaltól.
2021. jan. 30. 13:08
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Mehetsz most is, csak nem lesz ott senki.
2021. jan. 31. 13:26
 13/19 anonim ***** válasza:
36%

Istenem tényleg mindenki ilyen hülye? Miért hiszitek, hogy a korlátozások ellenetek vannak? Tényleg ennyi esze van mindenkinek? Tudjátok, hogy miért sürgetik a különféle vakcinákat, hogy minál hamarabb feloldhasság a korlátozásokat. Az, hogy áll a gazdaság az senkinek nem jó, a kormánynak sem. Felejtsük már el, hogy ez ellenünk van basszus. Mindenhol korlátozás van nem csak itt, idióták. Ha nem tartod be annál roszabb lesz, mert annál jobban elhúzódik ez az egész. A vakcina remélhetőleg minél hamarabb eljut mindenkihez és akkor felolható lesz a korlátozás. Vagy inkább így akarjátok élni az életeteket? A fegyelmezetlenség az ami miatt még mindig szenvedünk ettől és nem a kormány. Teljesen függetlenként mondom ez, nem, vagyok kormánypárti, se ellenzéki, de felejtsük már el a hülye összeesküvéselméleteket.

Igen valószínűleg lesz még1 hulláma ősszel, de a már meglévő vakcina miatt már közel sem lesz olyan durva, és nem kell makd korlátozásokat bevezetni.

Komolyan azt hiszitek, hogy a kormánynak ez jó?

1. a népszerűségéből ez igencsak elvesz minél tovább húzódik ez az egész

2. a gazdaság romokban, ez szerintetek miért is lenne jó bárkinek? Még lopni is csak működő gazdaságból lehet. Gondolkodjatok már.

3. nem tudom honnan veszitek, hogy bunki fogják a választást, mert ki fogja megbuktatni? Nincs egy normális ellenzéki párt már bocsánat, ha ezzel valakit megsértek, de mondjatok egy olyat akinek egyáltalán sélye van és bíznak benne az emberek. Egy olyat aki nem égette le már 200szor magát. Ugye, hogy nincs.

Ez nem azt jeléenti, hogy jó az ami most van, de leváltani most senki nem fogja. Max nem lesz meg a kétharmad.

2021. febr. 1. 14:26
 14/19 A kérdező kommentje:
13.amennyi bullshit volt mar a pandemia alatt cecike hulyesegeitol kezdve, mar rohogunk ezeken, a felelemkeltes pedig vilagjarvany eseteben nem gyakori, nyugtatni kene az embereket nem fosatni, az egesz nem klappol mar, generalt hiszti az egesz
2021. febr. 1. 14:50
 15/19 anonim ***** válasza:
38%

A média az egyetlen ami kelti a pánikot, és nem a kormány vagy bármelyik másik politikaus. Az álhírek stb.

Le lettem pontozva mert a kis 20 évesek nem értik, hogy épül fel egy ország és mitől működik, kár, hogy az ilyenek is már szavazhatnak. Mert ugyan szavaznak csak fingjuk nincs h mire. Ami a szájukba van rágva, de tudjátok mit? Menjetek csináljátok amit akartok, csak ne lepődjetek meg, hogy egy életen át maszban kell majd járnotok, Sőt tudjátok mit a vakciánát se adassátok be hátha kihal az ország. Barmok. Én meg inkább elmegyek külföldre ahol fegyelmezettebbek az emberek és nem állandóan a vezetésben keresik a hibát, hanem néha hajlandóak magukba nézni kicsit és gondolkodni. Csináljatok amit akartok, de így sosem lesz vége ennek. És ennek nem a kormány az oka vagy bármilyen vezetés ha nem ti. Csak is ti. A lakosság, aki nem képes felfogni, hogy világjárvány van és igenisnéha nem teheted azt amit akrsz. Ez van Fogadd el, nem te vagy a világ középpontjában, ezt kéne már megérteni.

2021. febr. 1. 15:22
 16/19 anonim ***** válasza:
55%
Az meg, hogy az adott vezetés (ez pártfüggetlen) nem kezeli maximálisan jól a helyzetet, az egy dolognak köszönhető, hogy ilyen még nem volt, így nincs rá péda hogyan kéne csinálni. Persze a sok nagyszájú semmittudó odakerülne ugyanígy csak kapkodna ide-oda, mert fingja nem lenne mit klne csinálni. Olaszországban tavasszal, vagy most az USA-ba is a magyar kormány miatt meg Cecike hülyesége miatt van gáz mi? Gondolkodj már. A világon senki nem képes 100%ig normálisan éekezelni ez a dolgot. Mindenki próbálkozik. De ugatni otthonról marha könnyű. Tudom, hogy nehéz kibírni, meg menne már mindenki a dolgára, de nem a bulizás az első. Ebből is látszik, hogy mennyire fiatalok vagytok, hogy az az első, hogy mikor mehetek bulizni? Sokan a munkájukat veszítették el, vagy az életüket te meg azon vagy ki, hogy mikor mehetsz bulizni. Kicsit gáz. Nem gondolod?
2021. febr. 1. 15:27
 17/19 anonim ***** válasza:
55%
De felesleges éretlen tiniket meggyőzni arról, hogy mi a helyes, mert tudom, hogy csak magatokkal foglalkoztok, úgyhogy innentől én befejeztem a vitát, aki érti az érti, aki nem az nem. Az menjen csináljon amit akar, de ne engem fertőzzön meg ha lehet, mert még fejbe is rúgom XD
2021. febr. 1. 15:30
 18/19 DeeJay B. Atti válasza:
58%
Attól tartok, mi már így fogjuk leélni az életünket. :(
2021. febr. 1. 18:09
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Jó is az, legalább így esélyes, hogy kellemesen csalódsz. Aztán mehet megint a boldog iksz a csutira meg a spanokra.
2021. febr. 1. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!