Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen zene volt a leples...

Milyen zene volt a leples autóreklámban?

Figyelt kérdés
volt egyszer egy reklám, amiben az autókra leplet terítettek és ahogy lehúzták, másik típus volt alatta. már nem emlékszem az autómárkára, az az alatti zene kellene. Meg tudnám találni a zenét, ha csak a márkát mondjátok meg!
2010. aug. 15. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Toyota reklám volt, és ismertem a dalt, holnap délután megírom ki az előadója. Mert tavaly az angol könyvben pont erről a csajról volt szó, és egyből felismertem a hangját.
2010. aug. 15. 19:37
 2/5 A kérdező kommentje:
ezer köszönet! már kb aludni nem tudtam, annyira ezen járt a fejem tök régóta!
2010. aug. 15. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem szívesen mondom de sajnos nem a tavalyi tankönyvembe volt, hanem a tavaly előttibe, az meg már nincs meg :(

Viszont abba a számba valami kávéházról volt szó, meg egy férfiről aki bejött. Ez nem az a szám, viszont segíthet megtalálni. Most próbálom megkeresni!

2010. aug. 16. 14:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Fuck all, megtaláltam! :)

http://www.youtube.com/watch?v=zkobH1sr0cs

2010. aug. 16. 14:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Úristen, nem is tudod, mennyire szeretlek! (L) És még meg is kerested nekem! Már azt hittem, sosem tudom megszerezni, de már le is töltöttem youtube-ról... Köszi, köszi, köszi!
2010. aug. 22. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!