Melyek a kedvenc alulértékelt nem női kpop bandáid/szólóénekeseid? Mik a kedvenc számaid tőlük?
Bármilyen tekintetben, akár külsőre, belsőre, tehetségre, stb.
Kérlek, a lepontozást mellőzzük:)
Most jöttem promózni az NTX-et, hatalmas tehetségek a fiúk, olyan márciusban fognak debütálni, de már van 4 pre-debütjük(black hole, survive, magic shoes, ubimuhwhan), egyet közülük pedig egészében a tagok csinálták (magic shoes).
Van kettő kiemelkedően tehetséges a bandában, annak ellenére, hogy 16/17 évesek, maguk írnak különféle dalokat, mixtape-eket és nem is gagyi minőségben.
Mondjuk ez:
Magyarországon szinte senki nem ismeri őket, de ezt egyelőre arra fogom, hogy még nem debütáltak. Viszont örülnék, ha rajtam kívül lenne pár ntx stan :cc
Egyelőre a DKB-t mondanám, szörnyű, hogy egy év alatt 1.7 millió megtekintése lett youtubeon a debütáló zenéjüknek, ahhoz képest, hogy milyen jó lett... :( Bár a kedvencem tőlük a Rose.
Nagyon tehetségesek és baromi jól koreografálnak. Viszonylag fiatalok, a legfiatalabb tag 17 éves
Még a P1Harmony-t is szeretem (bár ők nem olyan alulértékeltek, mint a DKB, szerencsére) , mennyei hangjuk van, és eléggé fiatalok, a legidősebb tagjuk, a legfiatalabb pedig 15 éves. És egy filmmel debütáltak, ami szerintem ott van a toppon:D
Szólók közül Taemin nagy kedvencem, van pár zenéje, ami huh- csodálatos, de elképesztően kevés megtekintése van. Egyik kedvencem, ami ilyen alulértékelt, az az Under My Skin
2 - rá fogok nézni az NTX-re hamar! :D
Ki számít alulértékeltnek? Mekkora nézettséggel?
Kang Danielt én is bírom, és valóban nem nézik sokan, bár sztem a nevét sokan ismerik.
Az Oneus vagy az MCND alulértékelnek számít? Mert őket bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!