Mit gondoltok azahriah avagy paul streetről?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon bejön minden zenéje és a videói is. Ti mit gonloltok? Likelek egy páeat ide:
Melyik a kedvenc zenétek tőle?
2021. jan. 25. 10:40
1/9 anonim válasza:
Én nagyon meglepődtem amikor meghallottam a dalait. Nagyon szuper hangja van, a legtöbb youtuberrel ellentétben akik elkezdenek zenélni, ő valóban tehetséges. Kedvenc dalom nincs tőle, nem szoktam rendszeresen hallgatni. de lehet rá kéne szoknom
2/9 A kérdező kommentje:
Pontosan :D
És még anniy potenciál van benne hogy az hihetetlen. És hundred sins,vitó zsombor nélkül nem is tartana ott ahol most tart. De hihetetlen tehetséges
2021. jan. 31. 11:14
4/9 A kérdező kommentje:
És mivel bizonyítod hogy te vagy az? Nem bántásból kérdem amúgy
2021. ápr. 25. 23:32
5/9 Tabbouleh válasza:
Most írjam le, hogy hol lakik, vagy mi?
7/9 anonim válasza:
Amúgy paul streetnek nincsen párja nem is lesz aki régóta követi tudja, amúgy nagyon jól bánik a szavakkal a srác intelligens, művelt, tájékozott tényleg mindenben és emellett nagyon emberséges is
Zenei karrierjerol pedig annyit hogy páratlan a hangja és tehetséges dalszerzésben
8/9 anonim válasza:
Mar egy eve nezem/hallgatom
Kedves srac
Kedvencem a vibe2 es a demo.. valami
9/9 anonim válasza:
Ez a kérdés igen rosszul öregedett. :D Kamunak gondolom, és toitoi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!