Ez jó zene?
Az egyesnek teljes mértékben igaza van, és megszokhatnánk már, hogy szubjektív dolgokról nem nyitunk vitát, mert úgy ahogy van, értelmetlen.
Most ha én azt mondom, hogy nekem nem tetszik, akkor szerinted rossz zene lesz attól? Nem! És hallgasd is nyugodtan, ha neked tetszik! :D
Ugyan úgy gondolom ahogy az 1-es és a 3-as válaszoló írja.
Ez teljesen egyénfüggő kérdés.. Ha neked ez a zenei ideállod akkor neked valószínűleg tetszik, de pl. mint nekem, ha nem ez akkor nagy valószínűséggel meg nem.
Én alapból imádom Avrilt, a dalait képtelen vagyok megunni, viszont ez a dal valahogy nem tetszik annyira. Bár ez is inkább annak köszönhető, hogy ennek a mod sunnak, vagy kinek a stílusától mindig hányinger tör rám. Szóval van ennél jobb is, rosszabb is
De igaza van #3nak meg a többieknek, felesleges ennyire szubjektív kérdésekkel elárasztani a gyakorit, úgyis van akinek tetszik, van akinek nem. Úgyis látszik a megtekintéseken meg a likeok számán, hogy rengeteg embernek tetszik ez a dal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!