Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez jó zene?

Ez jó zene?

2021. jan. 23. 22:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Akinek ilyen az ízlése, aszerint jó, akinek nem, aszerint meg rossz.
2021. jan. 23. 22:52
 2/9 anonim ***** válasza:
21%
Nem!
2021. jan. 23. 23:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az egyesnek teljes mértékben igaza van, és megszokhatnánk már, hogy szubjektív dolgokról nem nyitunk vitát, mert úgy ahogy van, értelmetlen.

Most ha én azt mondom, hogy nekem nem tetszik, akkor szerinted rossz zene lesz attól? Nem! És hallgasd is nyugodtan, ha neked tetszik! :D

2021. jan. 24. 00:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan úgy gondolom ahogy az 1-es és a 3-as válaszoló írja.

Ez teljesen egyénfüggő kérdés.. Ha neked ez a zenei ideállod akkor neked valószínűleg tetszik, de pl. mint nekem, ha nem ez akkor nagy valószínűséggel meg nem.

2021. jan. 24. 01:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem.Bő százezer embernek aki a videó alatt lévő felfelé mutató hüvelykujjra kattintott meg igen.
2021. jan. 24. 06:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Amúgy komolyan kérdezlek csak: Mire jó ez a rengeteg kérdés arról, hogy ez jó zene stb, és bevágsz egyetlen youtube linket. Van már vagy 10-15 kérdés minimum. Tényleg érdekelne, hogy ebben mi a jó? Pontokat gyüjtögetsz a kérdések kiírásával vagy mi motivál benne? Tényleg szimplán érdekelne.
2021. jan. 24. 10:26
 7/9 anonim ***** válasza:
8%
Én szeretném az ilyesmit, de szerintem ez nem egy jól sikerült darab.
2021. jan. 24. 13:07
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
Nem rossz. Birom Avril-t.
2021. jan. 24. 23:39
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én alapból imádom Avrilt, a dalait képtelen vagyok megunni, viszont ez a dal valahogy nem tetszik annyira. Bár ez is inkább annak köszönhető, hogy ennek a mod sunnak, vagy kinek a stílusától mindig hányinger tör rám. Szóval van ennél jobb is, rosszabb is

De igaza van #3nak meg a többieknek, felesleges ennyire szubjektív kérdésekkel elárasztani a gyakorit, úgyis van akinek tetszik, van akinek nem. Úgyis látszik a megtekintéseken meg a likeok számán, hogy rengeteg embernek tetszik ez a dal.

2021. jan. 25. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!