Szerintetek lesznek fesztiválok 2021-ben?
neemnem, diák vagyok, jövőre érettségizem, csak már tavaly is kerestem volna diákmunkát, hogy besegítsek itthon, vagy zsebpénznek, de esélytelen. 2 hétig minden nap fent voltam a szomszéd városban, hogy munkát találjak, a diákszövetkezetek sem tudtak segíteni.
Fesztiválra esélytelen, hogy valaha eljussak, csak érdekelt a véleményetek, azért kérdeztem :)
Vannak diákmunkák, kb 1 perces keresgélés után beleszaladsz egy aktuális hirdetésben, igaz vannak szektorok ahol nem tudnak alkalmazni, ezek nyilván kiesnek a szórásból...
Nyilván nagyban korlátozza a lehetősségeidet hogy hol laksz, én BP-t veszem alapul.
Kisebb fesztiválok biztosan lesznek idén, olyanok amik belföldi előadókat-közönséget vonzanak leginkább, de a Sziget, Sound stb szerintem el fog maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!