Hogyan lehetek ismert a soundcloud nevű platformon?
Szia! Nem vagyok tapasztaltabb zenész, de amiről beszélsz, az marketing jellegű probléma. Szét kell magad reklámoznod, ehhez szerintem mindenképpen kellene egy két kulcsember, akik segítenek. Vagy megoldhatod magad is, de pénz és energia, meg sok utánajárás (persze nem lehetetlen). Nem mellesleg sok időbe is telik, elég lassú az út a hírnévhez.
Ha van elég anyagod és jónak is gondolod, leszerződhetsz kiadókkal, akik elintézik neked a marketing kérdését, cserébe teljesítened kell a szerződés rád eső részeit (ez lehet bármi, pl. profitod részét átadod, nekik dolgozol x ideig, stb.).
Az igazság az, hogy ezzel nem fogsz gyorsan meggazdagodni, még akkor sem, ha egy gátlástalan senkiházi is vagy és minden hülyeséget bevállalsz a nézettségért. Szerintem érdemesebb önmagad szórakoztatására, hobbiként foglalkozni a zenealkotással és ne tedd tönkre azzal, hogy pénzkérdést csinálsz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!