Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Squier bullet gitár vélemény?

Squier bullet gitár vélemény?

Figyelt kérdés

ITT NEM A "HALLOTTAM HAVEROMTÓL" VÁLASZOKAT VÁROM HANEM AKIK ÉRTENEK IS HOZZÁ!!!

El szeretnék kezdeni gitározni és kezdésre egy Squier Bulleten gondolkodtam. Tapasztalatok/vélemények a gitàrról?

2021. jan. 19. 23:47
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
40%
A 3 single coilnak és a buta hídjának hamar eléri az ember a korlátait, és onnantól vagy nekiállsz módosítani, vagy vehetsz másik hangszert.
2021. jan. 19. 23:53
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Mint általában az ilyen olcsó hangszereknél a Bullet-nél is nagy a szórás. Több Bullet is volt a kezemben és mindegyik más volt, volt ami elfogadható volt, de olyan is ami pocsék. Kezdésnek mégis inkább egy fix húrlábas gitárt javasolnék. A Squier Bullet Mustang-ot tudom esetleg ajánlani, nem rossz gitár, kezdésnek megfelelő lehet.
2021. jan. 20. 06:31
 3/24 anonim ***** válasza:
51%
A gitározásra is érvényes: szarból nem lehet várat építeni. Az első elektromosgitár is legyen már hídban dupla hangszedős, egyszerű-mondjuk fix-hidas és olyan fából készült, olyan halk elektronikával bíró és olyan kivitelezésű, hogy az embernek legyen kedve megfogni. Az említett Bullet ezt nem tudja. Ha ezen a vonalon szeretnél hangszert venni felsorolok párat: Yamaha Pacifica 112, Squier Classic Vibe,... nincs is több ebben az ár és formavilág kategóriában. Sajnos használtan sincs jobb vétel a százezer körüli szegmensben. Ötvenezerért pedig-bárki bármit mond-nem lehet gitárt venni. Persze, ha számít, hogy használható legyen és boldog is legyél vele.
2021. jan. 20. 08:42
 4/24 anonim ***** válasza:
81%

Több szempontból nem értek egyet Veled.

A fix húrlábban igazad van, a dupla hangszedő mondjuk ízlés kérdése, de végül is én is úgy vagyok vele hogy jó ha az van a hídnál.

De az hogy egy kezdőnek beajánlod a Squier egyik legfelsőbb kategóriáját? Minek?

Lehet 2 hónap múlva elmegy a kedve a gitározástól, vagy nem fog menni neki.

Ha használt hangszerekről beszélünk 50-ért lehet igenis jó gitárt kapni, nyilván ki kell fogni, mert a sok hirdetés közül kevés az ilyen de van.

"nincs is több ebben az ár és formavilág kategóriában"

Ebből a mondatodból pedig látszik hogy nem vagy képben.

2021. jan. 20. 08:58
 5/24 Mojjo ***** válasza:
83%

@3:

"Az első elektromosgitár is legyen már hídban dupla hangszedős"

Már miért? Ennek semmi értelme általánosságban. Aki olyan zenét játszana, és olyan hangzást szeretne, amihez a hídnál humbucker kell, vegyen olyan gitárt. Aki meg olyat, amihez single coil kell, vegyen olyat.

2021. jan. 20. 22:14
 6/24 A kérdező kommentje:
Én leginkább rockot/metált/bluest játszanék rajta.
2021. jan. 21. 00:00
 7/24 anonim ***** válasza:
Akkor kell a humbi a hídhoz!! a single coiltól ott menne el a kedved amikor rákapcsolsz egy overdrive-ot, torzítót. igaz létezik single coilnak álcázott humbucker, de az sem az igazi.. a single coil torzítva eléggé búgós. és nem elég "vastag" a hangja.
2021. jan. 21. 00:14
 8/24 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy ezekhez a szakkifejezésekhez nem értek.

Kijártam a zeneiskolát és értek a zenéhez, viszont nem gitárra jártam szóval ilyen téren teljesen amatőr vagyok. :D

2021. jan. 21. 00:19
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Majd megérted, addig meg csak hallgass ránk. :D

Inkább lőj valamit a használtpiacon.

Amúgy én is e4gy hasonló leosztással kezdtem anno 1993-ban, elég hamar megbántam a 3 single coilt.

2021. jan. 21. 00:37
 10/24 anonim ***** válasza:

@3vagyok: csak 40 éve vagyok a zenében, mindenféle hangszeren. Látom a hangszeres kínálatot újonnan. Látom, hogy a szimpla hangszedős gitárokból nem érti a gyerek, miért nem jön ki neki a szand, amikor már a multieffekten minden torzítót sorbaállított. Nem mondom, hogy nem érdemes vitatkozni a nyilvánvalóval, csak minek? Lehet garasoskodni, rámondani, hogy a Squer teteje minek egy kezdőnek-holott az a belépő szint, már értékelhető darabja. Mielőtt a kérdező bekommentelte volna, hogy mit játszana, nyilvánvaló volt, hogy mi lesz a cél. Ezért a zajmenets dupla hangszedő.

Használt hangszereket szeretik úgy eladni, hogy százalékos arányban határozzák meg az újhoz való viszonyát. Ez egy újonnan 60-120ezer forintba fájó hangszernél elenyésző. Ahhoz képest, amit a használatból eredő kopás, nemtörődöm kezelés kivesz a gitárból. Ki lehet ritkán fognijó vételeket, de akkor meg az van, hogy "ezért az árárt nem postázom, gyere érte Győrbe". Miskolcról? Gondolkodjunk már ésszerűen!

Egy új hangszer megküldenek ingyen szállítási költséggel. Van rá idő, hogy nézegesd, kipróbáld, viszaküldd, ha nem tetszik. A visszaküldés külföldre(pl: Muziker)kábé 5000Ft, itthon a fele.

A hangszer garanciális, ha valóban baja van, ingyen visszaszállíttatja az eladó. Javaslom elolvasni az apróbetűs részeket, nagyon hasznos tudásra lehet szert tenni.

Béke! Mindenkinek jó zenélést!

2021. jan. 21. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!