Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kik a jobb énekesek, ti kiket...

Kik a jobb énekesek, ti kiket szerettek jobban , honnan van több kedvenc?

Figyelt kérdés

2021. jan. 18. 17:55
A kérdező szavazást indított:
Fekete énekesek
Ázsiai énekesek
23 szavazat
 1/9 A kérdező kommentje:

Én imádom egyszerűen őket. Mindig rádöbbenek, hogy mekkora tehetségek vannak náluk

Amit én vettem észre, hogy a feketék remek improvizációs dolgokat tudnak csinálni, remek ritmusérzék, tánc,...

Az ázsiai énekesek mintha pedig technikailag lennének jobbak.

Ami gondolom kulturális különbségekből fakad. Lévén, hogy a fekete emberek nagyrészt törzsi társadalomból jön, orális kultúra.

Az ázsiaik pedig az ottani tudás kultúra miatt tovább viszik énektudásukat és nagy hangsúlyt fektetnek a technikai részre is

2021. jan. 18. 17:58
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Ázsiai.
2021. jan. 18. 18:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet egységesen kijelenteni. Feketéknél ki tudnék emelni rengeteg top-kategóriás énekest, pl Aretha Franklin, Patti Labelle, Whitney Houston annó, Ella Flitzgerald, Shirley Bassey (ő fekete?), Lisa Fischer, Beyonce, de ott vannak a fekete gospel énekesek is, pl Mahalia Jackson, Lorraine Stancil-Lewson, Lecresia Campbell, akik valami elképesztőek. Jellemző rájuk a tökéletes intonáció, mesteri agilitás és improvizálás, és nem utolsó sorban az ERŐ és a lélek.

Ázsiai énekeseknél lehet én nem vagyok annyira otthon, vagy tényleg kevesebb kiemelkedő van. Hát, akit feltétlenül meg kell említeni, az SoHyang, Park Kiyoung, Junko Ohashi, illetve a rock királynő Mari Hamada. Ezenkívül nem nagyon ismerek top-kategóriásokat, de tény, hogy rengeteg tehetséges énekes van még ott, többnyire fiatalok pl Son Seung Yeon, TiA (róla nem fogsz találni semmit az interneten, legalábbis arról a TiA-ról akire én gondolok), Jess Lee, Kawori Mishina (ő sem ismert), de ott vannak még a filipinók is, akikre haragszom, mert tényleg elképesztően tehetségesek valamennyien, de nem képzik magukat rendesen, és nincs muzikalitásuk, másolják nyugatot. Pár példa akikre ez hálistennek kevésbé jellemző: Jonalyn Viray, Katrina Velarde, Lea Salonga.

Azt vettem észre ázsiaiaknál, hogy általában magasabb a hangfekvésük, ezért beltingnél és mixelésnél csak úgy ragyognak, viszont emiatt a mélyebb hangoknál gyengébbek.

Szóval én tapasztalataim alapján inkább a feketéket mondanám.

2021. jan. 18. 18:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Fekete énekesek
2021. jan. 18. 19:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ázsiaikat nem is ismerek, nekem a feketék, őket hallgatom: Eazy-E, Dre, 2Pac, Ice Cube stb
2021. jan. 22. 22:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem lehet határozottan kijelenteni, mert összességében a feketékre a mélyebb, erőteljesebb hangszín jellemző, míg az ázsiaiakra a magasabb, "kevesebb" hangú énekesből van több, így nehéz megmondani, mert mindkét hangtípust lehet jól használni.
2021. jan. 30. 11:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ázsiaiakból*
2021. jan. 30. 11:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

#3-mas vagyok

Most akadtam rá Kaushiki Chakraborty nevű énekesnőre. Ő is mehet az ázsiai top-kategóriások közé. Valószínűleg nincs senki, aki úgy tudna énekelni mint ő. Egyébként ilyen tradicionális (és opera) énekeseket szándékosan nem említettem, mert nem nagyon lehet összehasonlítani őket a modern stílusban éneklőkkel, de őt muszáj.

2021. febr. 2. 13:24
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Akapból nem szeretem ázsiát de a négerek tényleg jók😀
2021. febr. 11. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!