Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Jó zenéket tudtok mondani?

1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

kérdező

őszintén: nem olvastam a kommenteket, csak megynitottam a linkjeided.

Ezeket zenének nevezni sértés a zenészeknek.

konkrétan nívótlan f*s. nem azért mert rap. azokból is van emberi fogyasztásra alkalmas. ezek nem azok.

2021. jan. 19. 14:39
 12/14 anonim válasza:

Szlovákbol :)

https://www.youtube.com/watch?v=zkwgeRJec1k&t=1201s

Keress rá az ő zenéikre majd meglátod milyen komolyak...:))

2021. jan. 19. 17:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem tudok mert manapság már nincs jó zene.
2021. jan. 20. 17:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem kísérletezz mindenféle műfajjal, ne ragadj le csak egynél(persze, ha valamitől gyomorideged lesz, azt nem kell magadra erőltetni:D). Én szinte minden műfajt elhallgatok, még ezekből a techno zenékből is szeretek egy egész keveset, mert adtam neki egy esélyt.

De a rockot, vagy a rapet nagyon nem szerettem sokáig, aztán meghallgattam egy csomót és rájöttem, hogy mindenből van szemét és jó zene is.

Klasszikusból ajánlom: Ludovico Einaudi, Bach, Beethoven ,Debussy (a Clair de Lune gyönyörű)

Jazz:

Bill Evans-My foolish heart

Nat King Cole-Nature Boy

Rock, Metál vegyesen :

Metallica, Scorpions, Green Day, Slash abszolút alapok:), Cage The Elephant

Indie: The Neighborhood, Cage The Elephant, Easy Life, The paper Kites, Abandoned Pools, The Wombats

Ami abszolút retro klasszikus:

Depeche Mode, Michael Ja (nyilván:D), Elvis, Queen, Bon Jovi, George Michael, Abba

De ezeket csak hirtelen én ajánlom...ne ragadj le egy, népszerű műfajnál. Az rettentő unalmas lehet.

18

Ami meg simán gyönyörű :

Daughter, Sufjan Stevens, SYML, TENDER, Amarante, Jose Gonzalez zenéi(ezek elég chillek,picit szomorúak, de rejtett erő van bennük^^)

A popot, meg a rappet meg nem kell bemutatni😅

2021. jan. 20. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!