Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért nem szeretik sokan a...

Miért nem szeretik sokan a metál zenéket?

Figyelt kérdés

2021. jan. 16. 22:29
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a hozzászólásokat, mindenkit felpontoztam.

"Gondolj arra milyen zenét nem szeretsz, majd arra hogy miért nem szereted.

Már meg is kaptad a választ a kérdésedre."

Én azért nem szeretem a többi stílust mert semmilyen hatással nincs rám.

De ezt én nem érzem eléggé kielégítő válasznak.

Mintha azt mondanánk, hogy a fáról le pottyanó alma azért lefelé halad és nem pedig felfelé csak mert a dolgok így működnek, és kész.

""Csak azt a bizonyos "amiért"et kéne megfejteni valahogy." - miért is?"

Mert én érteni akarom a világot, nemcsak érezni.:)

Az már lehetséges kiinduló pont, hogy csak azért nem szeretik mert nem is ismerik a stílust, és nem abban nőttek fel.

Viszont akkor velem mi a helyzet?

Gyerekkoromban még azt sem tudtam hogy létezik ilyesmi, mert itt senki nem hallgatott Rockot vagy metált, én mindet utáltam, és gondoltam magamban nem is szeretem a zenét.

Kb 10-11 éves lehettem mikor elkezdtem a Doom 3mat és meghallottam benne ezt:

https://www.youtube.com/watch?v=jHAqT0XOog8

Persze akkor még nem tudtam, hogy mi is ez, és miért olyan jó, de legalább 100x meghallgattam.

A másik dolog hogy már előtte is feketében jártam, és hosszú hajat növesztettem.

Meglehet hogy erre szimplán csak születni kell, és ha ez így van akkor genetikával kapcsolatos a dolog.

Ami még érdekes most 2020ban kijött a Doom Eternal és amikor meghallottam a zenéjét:

https://www.youtube.com/watch?v=_WnP1wKxW4M

furcsa érzelmeket váltott ki belőlem.

Szavakkal nem lehet leírni, de talán olyan mintha egy hosszú utazásról a sok idegen ember közül végre hazatértem volna. Csodálatos:)

2021. jan. 17. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!