Van itt, aki hallgat klasszikus zenét? Kiknek a zenéjét hallgattjátok rendszeresen, esetleg tudtok ajánlani kortárs művészeket?
Figyelt kérdés
Mostanában kezdtem el megszeretni a klasszikus zenét, inkább a vidámabb, drámaibb zenéket szeretem, pl. most találtam Max Richter Vivaldi-Négy Évszak átdolgozását, ami nagyon tetszik, mert dinamikus.2021. jan. 11. 11:57
1/5 anonim válasza:
2CELLOS-t szoktam néha hallgatni (amúgy meg Metal-t általában). Pl.: https://www.youtube.com/watch?v=uT3SBzmDxGk
2/5 anonim válasza:
Mozart a kedvencem. Bár pont a szomorkásabb hangvételű műveit hallgattam az elmúlt időben.
3/5 uyscuti válasza:
Majd meglátod mennyire passzol az ízlésedhez...amit mindenképpen ajánlanék , Smetana : Moldva( Moldau)
4/5 anonim válasza:
Milyen hangszereket hallgatsz szívesen?
5/5 anonim válasza:
Nekem most Mozart egyik zongara művének átdolgozott változata tetszik nagyon
Ezen kívül hallgatok Lisztet, Chopint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!