Milyen lett az első remixem? (Linkkel)
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=e1rf9SV5zAA
Ide is írhattok,de szerintem törlődni fog a kérdés.Írnátok commentet YouTube-ra?
2010. aug. 14. 14:52
11/21 anonim válasza:
Kicsit Bódi Gusztis lett szerintem.
12/21 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd?
2010. aug. 14. 17:48
13/21 anonim válasza:
Az volt a kérdés, hogy milyen lett. Válaszoltam. Elindítottam, meghallgattam. Ugyanaz a gyors dob megy végig, semmi fantázia benne. Ez a dal ebben a gyors tempóban olyan mint Bódi Gusztiék zenéi általában. Tök mindegy nekik, milyen dal megy, a lényeg, hogy megy ugyanaz a loop megszakítás nélkül. Azon kívül, hogy megkeverted az eredetit, és betettél egy mások által elkészített loop-ot, mit csináltál?
14/21 A kérdező kommentje:
Igazad van.Túl sokmindent nem.Most FL Studioval készítem az effekteket.A következő azt hiszem jobbra sikerül.Köszi.
2010. aug. 14. 18:06
15/21 anonim válasza:
Örülök, hogy nem csesztél le. Érted szóltam, nem ellened. Én is megkaptam a magamét nem egyszer, és hidd el, abból tanul a legtöbbet az ember. Mindent bele.
16/21 A kérdező kommentje:
Köszi, én is úgy gondolom hogy építő kritikából tanul az ember.:)
2010. aug. 14. 18:45
19/21 A kérdező kommentje:
Jóra akarom, meg mostanában nem volt időm.De nincs ám elfelejtve.:DDDDD
2010. aug. 18. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!