Ajánlanátok zenéket ezeknek a kérdéseknek megfelelően?
Sziasztok! Első sorban rock/poprock/punk zenéket szeretnék hallgatni, de ha más is eszetekbe jut azokat is szívesen meghallgatnám.
1. Milyen rock bandákat szerettek hallgatni? Valószínűleg sokat fogok ismerni, de azért remélem akad köztük olyan is amit nem igazán ismerek.
2. Hangzás alapján milyen bandák felelnek meg a Theory of a deadmannek? Természetesen tudom h ugyanolyat nem fogok találni, de hasonlóra kiváncsi lennék.
3. Tudnátok mondani olyan együttest amely kevésbé ismert? Úgy értem, hogy nem terjedt el annyira mint például a Nirvana.
4. Olyan zenék, amiknek jó dalszövege van.
A válaszokat előre is köszönöm!
Amik talán ( szerintem) kevésbé ismertek..
Archive
White Lies
V.A.S.T.
Kent (svéd)
Kb.minden számukat szeretem, Archive és White Lies koncerten voltam is, élőben is jók.
1. Köszi, de nem vallási tanácsot kértem. Nem érdekelnek az olyan dolgok amikben nem hiszek.
2. Köszönöm a válaszokat. A White Lies kivételével egyiket sem ismertem
Itt a tízes számú válaszban felsoroltam pár kevésbé ismert rockzenei kedvencemet. Nem mindegyik pop-rockos, vagy punkos, de a leírások alapján talán el tudod dönteni, hogy melyikbe hallgatsz bele
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__10734459-sz..
Ami a Theory Of A Deadman-t illeti... Én magam nem szeretem őket, de van egy haverom, aki igen (tőle ismerem), és ő még gimiben küldött pár bandát, amikről az volt a benyomásom, hogy mind hasonlítanak egymásra. A Theory Of A Deadman-re is az volt a reakcióm, hogy "ugyanaz, mint a Shinedown", szóval talán őket tudom ajánlani, de nem vállalok rá garanciát, hogy tényleg hasonlóak, elvégre nem az én világom, és emiatt nem is nagyon hallgattam őket.
Első kérdésre tudok válaszolni.
Kevésbé ismert bandák:
Carach Angren
Satanic Warmaster
Suspiria
Angels of Liberty
Ghosting
Corpus Deliciti
Britny Fox
Deathstars
Lacrimosa
Nosferatu
Lita Ford
Quiet Riot
The Cult
The Birthday Massacre
Zombie Ghost Train
Germs
Paralysed Age
1-3 kérdésre egyben (mivel nem tudom manapság mi számít még ismertnek mivel nem maiak):
The Yardbirds, The Who, Cream, Pink Floyd, The Velvet Underground, Roxy Music, Iggy and the Stooges, Dire Straits, Patti Smith, Public Image Ltd, Deep Purple, Mötley Crüe, Led Zeppelin, The Police, Black Flag, The Replacements, Hüsker Dü, The Smiths, Rolling Stones
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!