Csinálhatok Lyric videót?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy elkezdek videókat készíteni, de nem vagyok benne biztos.. Ha megcsinálom egy zene szöveges videóját, azért nekem kell valamit fizetni, vagy valahogyan engedélyeznie kell az eredeti előadónak is? A válaszokat előre is köszönöm <32021. jan. 3. 12:19
1/1 anonim válasza:
Előadó függő, de pénzt biztosan nem fogsz látni belőle.
A zene tulajdonosa dönthet úgy hogy a reklámok bevételeit kéri (ergo neked semmi sem jár), vagy strikeolhatja a csatornád, azok után ideiglenesen felfüggesztik a fiókod és három után teljesen törlik.
De ha a reklámokat nem kapcoslod be rajta és feltünteted hogy nem a sajátod a zene akkor hobbiból csinálhatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!