Valaki letudná fordítani japánról, hogy mit írt ki insta sztoriba Ruki (the GazettE)?
Figyelt kérdés
Kérdéseket lehetett feltenni neki instán és ő válaszolt rájuk. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy miről szólnak, de nem tudok japánul. Valaki letudná nekem fordítani akár angolra, hogy miket írtak ki?
Kérlek, csak az válaszoljon, aki tényleg tud segíteni!
ruki_nilduenilun storyban találhatóak
2021. jan. 1. 20:36
1/4 anonim válasza:
nem tudok japánul, csak egy tipp: a telefonos google fordító alkalmazásban fényképről is tud fordítani, felismeri a jeleket.
2/4 anonim válasza:
És hol lehet elolvasni? Nincs intagramom, és emiatt nem fogok regisztrálni.
3/4 A kérdező kommentje:
Instagramon található, sztoriban. Máshol nem találod meg. De lementettem azokat, ha tudsz segíteni,átküldöm a képeket.
2021. jan. 2. 12:37
4/4 anonim válasza:
Átküldheted. Vagy tedd fel ide valami nyilvános képmegosztóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!