Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ajánlanátok olyan oldalt,...

Ajánlanátok olyan oldalt, ahol baráti áron, akár használtan lehet venni dj kontrollert?

Figyelt kérdés

2020. dec. 31. 16:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ménemszól.hu apróhirdetések, vagy próbálj érdeklődni DJ-s facebook csoportokban
2020. dec. 31. 17:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi és búék!
2020. dec. 31. 17:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
köszi, buék neked is!
2020. dec. 31. 17:40
 4/10 anonim válasza:

djborze.hu

jofogas.hu

2021. jan. 1. 07:32
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, #4 és neked is búék!

Szerintetek ahhoz, hogy az ember kicsit megismerkedjen ezzel a területtel egy Hercules Compact jó lehet?

Vagy esetleg ez:

[link]

Tudom, hogy régebbi, de ha nem jön be, nem szeretnék rá egyelőre annyit költeni.

2021. jan. 1. 11:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Sajna ezek semmire nem valók, nem sokkal vagy előrébb velük, mintha egérrel és billentyűzettel kevernél. Inkább gyűjtögess még, valami ilyesmire: [link]
2021. jan. 1. 13:21
 7/10 anonim válasza:
Mire szeretnéd használni?
2021. jan. 1. 17:01
 8/10 A kérdező kommentje:

Egyelőre csak jobban megismerni, megérteni, hogy mi hogyan működik.

Érdekel a zene, a zeneszerzés, és az elektronikus zene.

Autodidakta módon tanulmányozom is ezeket, de valahogy billentyűzet+egér nagyon nem jött át.

Szóval nem akarok instant dj karriert meg ilyesmi, csak az alapokat egyelőre.

2021. jan. 1. 17:15
 9/10 anonim ***** válasza:
instant dj karriert profi cuccal se csinálhatsz, nem azon múlik, viszont ha hosszú távra tervezel, jobban jársz, ha rögtön egy picit komolyabb cuccot veszel, mint pld. amit belinkeltem feljebb Reloop, így nem kell fél év után újra controllert vásárolnod. Az a hercules amit te linkeltél, teljesen jó a leg-alapabb dolgok elsajátítására, de amit ezen megtanulhatsz, az tényleg kb. pár hónap, max fél év.
2021. jan. 1. 19:10
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Bár tényleg csak az alapokkal ismerkedem (elméleti szinten jelenleg), de hasonlóan gondoltam ezzel a Herculessel, mint te is írtad, kb pár hónap.

Egyébként a Reloop is jó áron van hirdetve. Főleg a fülessel.

Ha minden jól megy, néhány hónap múlva "simán" belefér majd, de addig is akartam valamit.

2021. jan. 1. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!