Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen az új zeném?

Milyen az új zeném?

Figyelt kérdés
[link]

2020. dec. 29. 16:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 A kérdező kommentje:
Irigyek vagytok, sose fogtok ennyi megtekintést meg hirnevet szerezni
2020. dec. 30. 14:23
 22/82 A kérdező kommentje:
Csinaljatok utanam ennyire nagy emberek vagytok
2020. dec. 30. 14:23
 23/82 anonim ***** válasza:
100%

Csináljuk utánad? Tehát, mindenféle rím nélkül pakoljunk egymás után random szavakat, énekeljük el, majd tegyünk rá annyi autotunet, amennyit csak bírunk. Nem tűnik nehéz feladatnak.

Egyébként egy cseppet se vagyok meglepődve, hogy ez a reakciód. Hasonlóan reagáltál, mind az összes többi magyar rapper, amikor negatív kritika ér.

Úgy beszélsz, mintha egy ilyen 5 perc alatt összedobott számmal már bárki is lennél. Értelmileg nulla vagy, amit a szöveg alapján, keménykedéssel akarsz kiegyensúlyozni.

2020. dec. 30. 14:39
 24/82 anonim ***** válasza:
100%

Ez az! Már vártuk ezt a tipikus primkó, telepi hülyegyerek reakciót! Nehogy magadba nézz és önkritikát gyakorolj, mert még véletlenül kitörsz a primkó, telepi hülyegyerek létből és valakivé válsz. Gyártsd csak serényen az ilyen és ehhez hasonló rapnek nem nevezhető förmedvényeket a putrilakó haverjaidnak, mert akinek a béka fenekénél egy picit is feljebb van az igényszintje, annak legfeljebb trash-élményt tud ez a produktum nyújtani.

Különben mi az hogy "sose fogtok ennyi megtekintést meg hirnevet szerezni"? Nyolcezer valahány megtekintés egy 10 millás országban lófütty, pubikám!

Nem mellesleg a megtekintésszám önmagában semmenyire nem mérőfoka a minőségnek, Fekete Pákó videóit több százezren tekintették meg.

Majd ha egy Saiid azt mondja nektek, hogy egész jó, amit csináltok, na akkor lesz okod büszkélkedni. Bár szerintem belőlem hamarabb lesz amerikai elnök, mint hogy erre sok kerüljön.

2020. dec. 30. 14:50
 25/82 anonim ***** válasza:
100%
Engem az érdekelne miért van ezen ennyi like és ennyi dicsérő komment...2020ban már tényleg ez a menő? 18 éves vagyok de nekem ez nagyon nem jön be sőt! Valamiről lemaradtam?!
2020. dec. 30. 15:04
 26/82 anonim ***** válasza:
100%

"Engem az érdekelne miért van ezen ennyi like és ennyi dicsérő komment"

Összecsődültek a kültelki 13-15 évesek, plusz néhány idősebb, szakadt proli. Eleve leginkább az ilyenek kattintanak az efféle alkotásokra.

2020. dec. 30. 15:16
 27/82 anonim ***** válasza:
100%

F @ sz - pi.na, f @ sz - pi.na,

elgurult a csiga-biga,

ide jössz - oda mész,

megalvadt a törökméz,

mit bámulsz? kit bámulsz?

még ma este elkurvulsz!

elkurvulsz, te cseléd,

nem ez a te szerencséd!

jöttél volna szájzárral,

nem szopnál most Lázárral!

Lázárral, szájzárral,

a nyóckeri császárral!

Oh, yo, c'mon, check it out..

Ezt most alkottam 1 perc alatt két maszturbálás között. Mindjárt tolok alá egy kis parasztveretést, felhúzom az atlétatrikót, oszt megkérem egy haverom, hogy filmezzen le miközben egy 15 éves Corsában feszítek olyan magabiztossággal, mintha minimum egy Bentley-ben ülnék.

2020. dec. 30. 17:23
 28/82 anonim ***** válasza:
100%
#28 sikítva röhögök! 😂😂😂👍
2020. dec. 30. 17:25
 29/82 anonim ***** válasza:
100%

28 ez óriási XDD

Jobb mint amit a kérdező alkotot:D

2020. dec. 30. 21:40
 30/82 anonim ***** válasza:
100%
Én is átadom köszönetem kedves #28-asnak, amiért így fel tudott vidítani eme agyhalál után.
2020. dec. 30. 22:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!