Szerintetek lehet még olyan a rave kultúra, mint a 90-es években?
Figyelt kérdés
Összehasonlítva a mostani rave zenéket a régiekkel, gondolom nem csak nekem tűnik fel, hogy régen sokkal vidámabb hangulatúak voltak a zenék (átlagot tekintve), volt bennük valami "varázslatosan felemelő", most viszont inkább az a dark, deep, esetleg a hard vonal jellemző. Szerintetek lesz még szerepe a vidámabb hangulatú zenéknek (mint pld. Happy Hardcore) a rave jövőjében?2020. dec. 23. 21:46
1/3 anonim 

válasza:

Szerintem nem. Az egy olyan korszak volt, ahol a felszabadulás volt a lényeg. Kb. egy rave party elment valami mini hippiségnek.
A mostani partikultúra meg abból áll, hogy meglegyen a látszat. Keménykedés, jó ruhák, menő emberek. Ez már teljesen más.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezt látom, de talán a járvány után kicsit nagyobb teret kap ez a "felszabadulás" dolog, legalábbis bízok benne. Engem már évek óta rohadtul zavar, hogy nem lehet sehol egy jót bulizni, úgy igazán felszabadultan, mert mindenki árgus szemekkel bámul, ha nem úgy bulizol, ahogy az a "pózer" videókban látható..
2020. dec. 23. 22:54
3/3 anonim 

válasza:

Ha járvány után lesz is hasonló, az szerintem egy szezonos lesz.
Igen, én is ezt érzem. Szeretek sok zenét, viszont nem szeretek szórakozóhelyekre járni. Azért, néha haverokkal betévedek. Kb. 2 éve volt egy jó buli, ahol mi jól éreztük magunkat, én teljesen felszabadult voltam, viszont érezhető volt, hogy a többi bulizó ezt nem tudja hova tenni és feszengtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!