Mi a véleményetek a Squier Paranormal szériáról?
Figyelt kérdés
Valaki próbálta már valamelyiket? Külsőre kinek tetszik vmelyik? Hasonló árkategóriában van mint a classic vibeok2020. dec. 23. 10:27
11/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk a 140 ezer az nem annyira drága sztem. És ebből 30-40ezer az áfa. Talán ha külföldről rendeli vki akkor jobban jár. De nem tudom h meg e vámolják e ezeket.
A teljes elektronika csere az mit jelent? Mármint ha valaki tesz bele egy új hangszedőt az nem elég? Mást is cserélni kell?
2021. jan. 7. 09:48
12/12 anonim válasza:
Természetesen a hangszedők cseréje egy szinttel magasabbra helyezi a hangszert és elegendő is lehet de ha már bontva van nem árt például árnyékoló fóliát felragasztani a hangszedők köré -ahogy a drága fendereknél- és minőségi kapcsolót, potmétert tenni bele. Ezek már filléres tételek a hangszedőhöz képest de használhatóságában rengeteget számít például hangosításkor mert kevésbé zajos nem gerjed és nem lötyög, recseg. Egyébként különleges gitárok ezek, az áruk sem túlzó és nekem is van egy ami nagyon tetszik ebben a szériában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!