Szerintetek melyik a leghelyesebb BTS tag?
Pár dolgok leszögeznék!
1, Ezek eléggé szubjektív dolgok, tehát, ha valaki leírja, hogy szerinte pl Taehyung szép, de Jungkook ronda, akkor senki ne kezdjen lepontozni meg fröcsögni, mert ez csak egy egyéni szubjektív vélemény.
Nem a fanháború érdekel, hanem a véleményeket.
2, most CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a külsőről van szó, tehát pls ne kezdjünk el velük, mint emberek foglalkozni, és mondjuk az öltözködési stílusuktól is vonatkoztassunk el. Tudom, hogy ez valakiknek nehéz, még ha nem is nyilvánvaló számukra, de pls próbáljuk meg!
#10-es vagyok
“Aquamansuexuális”, meghalok😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Talán van benne egy kicsi a nagyobb ajkai, “laposabb” arca miatt, de nekem tetszik mikor mosolyog, vagy erotikusabban néz😌
RM szerintem nem néz ki, mint egy hal. Különleges arca van, amit nem tudok egy állathoz hasonlítani, vagy legalább nem jut egy eszembe😅
Én sorrendem:
1.Namjoon
2.Taehyung
3.Yoongi
4.Jungkook
5.Jin
6.Hoseok
7.Jimin
Amúgy egyik tagot se tartom csúnyának, max van aki kicsit álagosabb kinézetű és lehet simán elmennék mellette az utcán ha nem lennének ismertek.
Nekem Namjoon arca nagyon tetszik hogy másabb mint az átlag, ő volt az első akit felismertem és ő a biasom is nem tudom mi de már első látásra is megfogott benne valami.
Jimin se ronda de valahogy nekem az ő arca annyira nem tetszi ezért raktam utolsó helyre viszont sokaknak meg ő jön be úgyhogy szerintem ez ízlés kérdése.
Nem ismerem őket 1-2 számuktól eltekintve, de most hogy egyesével jól megnéztem őket erre a következtetésre jutottam:
1. Taehyung - ő nagyon helyes
2. Hoseok
3. Jimin
4. Jungkook
A többiek annyira nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!