Köztudottan utált híres zenész?
Figyelt kérdés
Olyan emberre gondolok aki nagyon ismert világszinten a zenéivel és sokan utálják.
Én 6ix9ine-ra gondoltam elsőre de más nem jutott eszembe. Tudnátok még ilyen előadókat mondani?
(Nem áll szándékomba senkinek a zenei izlését leszólni vagy megsérteni)
2020. dec. 21. 14:29
2/9 anonim 

válasza:

Egyébként én szeretem Harry-t, a BTS nem igazán foglalkoztat, hallottam zenéjüket és el is kerülöm őket, de.... és ezért beválalok egy lepontozást.... Igaza van az elsőnek. Nem rosszak, nem lenne ennyi rajongójuk, de tényleg nagy a Hate körülöttük
3/9 anonim 

válasza:

Jacob Sartorius. Mondjuk nem is tudom, hogy lehet-e zenének nevezni, amit csinál.
4/9 Mojjo 

válasza:

Justin Bieber tuti toplistás ebben.
5/9 anonim 

válasza:

Miley Cyrus, Madonna, Billie Eilish, Ariana Grande, Cardi B, Marilyn Manson
A felsoroltak közül szinte mind a viselkedésük miatt, kivéve Billie Eilish-t, akiről bár még nem hallhattunk olyat eddig, hogy bántott volna bárkit vagy gonosz volt, irritálóan viselkedett, - ő csak szimplán tehetségtelen zeneileg, mégis jóval többen tömjénezik, mint a tényleg igényes, tanult művészeket.
6/9 anonim 

válasza:

Lil Peep és (ismeret nélkül) az összes Lil.
8/9 anonim 

válasza:

Ariana és Billie szerintem nem utált
9/9 anonim 

válasza:

Én amugy kedvelem Billiet
Fura zenéi vannak de pont ez az ami megfog benne
És harryt is kedvelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!