Jbl Charge 3 vagy Charge 4 éri meg jobban?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Úgy döntöttem hogy karácsonyra meglepem magam egy jó hangszóróval, annyi lenne a kérdésem hogy melyik a jobb? Tudok minden specifikációt, de még élőben nem hallottam egyiket sem. Melyik miben jobb? Xtremet nem szeretnék venni mert az nekem túl drága. Kerti partykon, baráti közösségben (persze nem a vírus idején) használnám.2020. dec. 16. 19:42
1/2 anonim válasza:
Nekem a Charge 3 van, teljes mértékben megvagyok vele elégedve, nagyon jó a hangja és az aksija fixen többet bír mint az a 20óra amit írt, én suliban is rendszeresen használtam akár osztálytársaméval összekapcsolva, edzésre is simán viszem magammal, strapabíró, nekem nagyon bevált, kicsit több mint 1éve van meg, elég sokmindennek kitettem, de semmi baja
2/2 anonim válasza:
Charge 3
Volt Charge 4-em is, de megbántam hogy megvettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!