Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szisztok! Szerintetek lesznek...

Szisztok! Szerintetek lesznek 2021 nyarán fesztiválok?

Figyelt kérdés
A fő kérdést már feltettem feljebb, de ti mint gondoltok mi hogy fog alakulni? Lesznek-e a fesztiválnak feltételei és stb...? Kíváncsi vagyok hogyan gondolkoztok erről.

2020. dec. 16. 03:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%

Attól függ, hogy milyen lesz az átoltottság.

Idő kell ahhoz is, hogy általánosan hasson.

Ha nem mennek az emberek oltatni, folytatódhat még jó ideig.

De olyan intenzíven, mint most, biztos nem.

Sajnos sok a hülye, aki bedől a "laposföld" hívőknek, meg a járvány elleni védekezés szabotálásáért kampányoló bűnözőknek, és nem akarja

oltatni magát.

Amíg el nem kapja, és amíg nem találja magát élet-halál között az intenzíven, mint pl. Pataki Attila is és sokan mások.

2020. dec. 16. 03:07
 2/11 anonim ***** válasza:
34%

1-es vagyok

Attól is függ, hogy a környező országokban, az EU országaiban milyen

lesz az átoltottság.

A fesztiválok vonzzák a turistákat.

Egyelőre nem biztos, hogy megnyitják a nagy tömegek előtt

az országot, mert nagy a veszély, hogy kezdődhet elölről az egész.

2020. dec. 16. 03:09
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem nem nagyon lesznek akkora fesztiválok, amiket eddig megszokhattunk
2020. dec. 16. 08:06
 4/11 anonim ***** válasza:
18%
1# oltasd be magad de be hülyézd ,aki nem hisz ebben mert a szemükben meg te vagy az. Miért nem osztogatják ingyen? Gondolkozz....
2020. dec. 16. 09:39
 5/11 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem a nagyobb zenei fesztiválokat - értem ezalatt pl a Szigetet, Soundot és hasonlókat, amik sok külföldit vonzanak - nem fogják megtartani, amiatt mert ott a bevétel nagy része a külföldiektől jön. Nem lehet tudni, hogy a környező országokban ahonnan jönnének a bulizni vágyók/fellépők, hogyan alakulnak a korlátozások. Szerintem ezek a fesztiválok nem terveznek 2021re, szerintem ők is úgy terveznek, hogy 22ben lesz legközelebb fesztivál.

Viszont az ilyen kisebbek, mint pl egy debreceni Campus, mezőtúri EastFest vagy kisvárdi LeszFesztre van esély. Ezek a fesztiválok szinte csak a magyarokat, leginkább az adott helyszín környékén élőket érdekli.

Nem tudom erre gondolsz e feltételként, de szerintem egy létszámstop zenei fesztivál esetén abszolút felesleges. Esetleg azt megszabhatják, hogy csak magyarországi lakos mehet vagy valami ilyesmi.

Reménykedjünk, hogy lesznek *csuriban van az ujjam* :D

2020. dec. 17. 03:28
 6/11 anonim ***** válasza:
66%
Tavasznál elöbb nem lehet erre biztosat mondani.
2020. dec. 17. 03:54
 7/11 anonim ***** válasza:
55%

5 Pontosan erre gondoltam sajnos...hiszen ilyenkor már 1-2 nagy nevet beszoktak jeleteni és reklámozzák az elővételes jegyeket.

Arra leszek kíváncsi hogy akinek idénről megmaradt a jegye az vajon vár még 1 évet ? vagy visszatérít ?

2020. dec. 17. 09:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Ajjmar most miert lettem ennyire lepontozva? :( (5.vagyok)
2020. dec. 17. 10:20
 9/11 anonim ***** válasza:
48%

8

Sokan azt hiszik hogy lesz sziget-sound ugyanabba na formában mint régen :S

2020. dec. 17. 10:32
 10/11 anonim válasza:
100%
háát ez a jövő titka
2020. dec. 21. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!