1/3 anonim válasza:
Magamtól nem hallgatnám, háttérzajnak elmegy.
2/3 anonim válasza:
Azoktól a bling-era hip-hop-ban bevett szinti-kürtöktől személy szerint agyf#szt kapok - pár Kanye daltól eltekintve nem nagyon hallottam olyan zenét, amiben el tudnám őket viselni - szóval a zsigeri reakcióm a dal elejére határozottan negatív volt. Meg az se tetszik, hogy mennyire összeollózottnak érződik az egész, nem igazán vannak átvezetések az egymástól hallhatóan eltérő hangvételű részek között, de nem is építettek ilyen Mr Bungle-féle szándékos abszurditásra ezzel. Viszont a vokál performanszok alapvetően nem rosszak, a refrén meg tök fülbemászó, szóval összességében azt mondanám, hogy közepes. Kb. ahogy az első mondta: magamtól nem hallgatnám, de ha valaki más betenné mellettem, nem szólnék rá, hogy kapcsolja ki.
3/3 anonim válasza:
Véletlenül max hangerőn indítottam el, úgy, hogy fülhallgató volt a fülemben. Kicsit bef*stam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!