Szeretnék véleményt kérni tőletek. Mennyire jó vagy rossz a hangom 😊 ?
2020. dec. 11. 17:57
1/13 anonim válasza:
Ehhez a műfajhoz megfelel, de igényes zenével jobb, ha nem próbálkozol.
2/13 anonim válasza:
Néhány helyen "hamiskásnak" hallatszik, többször is elpróbálhattad volna.
3/13 anonim válasza:
Alapból nagyon jó hangod van, de az énekritmusod kb. olyan, mint Laár Andrásé, kicsit javítani kelenne rajta!
4/13 anonim válasza:
Szép a hangszíned, de nem énekelsz. A "Kinek a szíve fáj" és a "Hazudtak a rózsák" áll legközelebb az énekléshez,de szinte végig hamis. Érdemes elmenned énektanárhoz(akár általános iskolai tanár is lehet),aki megtanít skálázni. A Youtube-on is találsz hasznos videókat, de semmi sem helyettesít egy külső,hozzáértő hallgatót.(Megpróbálhatsz népdalokat is visszahallgatni.)
5/13 anonim válasza:
Elég volt egy másodperc belőle..
Úr isten.. Neked más elfoglaltságot kell keresned, mert ha egész nap téged kellene hallgatnom agyfrászt kapnék..
Amugy te kérdezted a szexualitas temakörben hogy jól nézel-e ki.. Te egy sikertelen vagy minden téren.
6/13 anonim válasza:
Azért ilyet nem kellene mondani senkinek sem, hogy sikertelen minden téren, tönkreteheti az önbizalmat, másrészt pedig ilyen NINCS, hogy valakinek semmi sem jön össze; mindenkinek van legalább egy olyan dolog, ami jól megy neki, ezért érdemes megkeresni, hogy mi az.
8/13 anonim válasza:
Aki azt hiszi, hogy az adott ember megismerése nélkül, csupán gyerekes előítéleteiből fakadóan selejtnek nevezhet valakit, az valószínűleg egy iskolázatlan, ostoba ember. Vagy hívhatlak selejtnek is :)
9/13 anonim válasza:
#8, azért vagyok selejt, mert elmondtam, hogy senki sem sikertelen mindenben. Értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!