Ha megveszek egy zeneszerkesztőt, meg plugineket és ilyen dolgokat, azokat onnantól tudom pendrive-al egyik gépről átteni egy másikra meg ilyenek?
Figyelt kérdés
Szóval ha megveszem ezeket a dolgokat elég drágán, onnantól ezeket tudom pendrive-on hordozni meg ilyenek? Vagy az ilyen dolgokra mi a biztosíték, hogy megmaradjanak nekem örökké ha már megvettem őket?2020. dec. 11. 00:20
1/2 anonim válasza:
a linceszet veszed meg, nem magát a telepítőt, de utána kell olvasni a szerződésben, van amelyik programot használhatod több gépen, van amelyik csak egy gépen lehet aktív.
2/2 elistvan válasza:
Megmaradni megmaradnak. De programtól függ. A telepítőt meg a licenszkulcsot és a plugineket elmentheted magadnak de ha egy programot telepítés után akarsz átmásolni és úgy átvinni az nem fog menni. Melyik programra gondoltál? mert utána lehet nézni hány gépen futhat egyszerre. De szerintem 2 gépen még megengedett. (Nekem Acoustica Mixcraft 7 Pro volt ott pl lehetett 2 gépen használni.) Vagy válassz egy ingyenes programot (Cakewalk Sonar,Soundbridge, Reaper, Traction) és pár ingyenes plugint (Synth1, Tyrell N6....) azokat tapasztald ki, után meggondolod újra érdemes-e pénzeket beletenned. Egyébként ha a pluginok telepítősek azokat sem tudod simán átmásolni. Ha sima dll fileok azokat át tudot tenni a megfelelő mappába ahonnan látja a szerkesztő program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!