Na, ezt figyeljétek meg; magyar ez is, most futottam bele:
Veréb Tomi - Ahol a szív
Másik: Kállay Saunders András zenéit is ajánlom még; nem tudom, hogy pontosan milyen stílus, de szerintem pop, vagy ilyen kevert, de én popnak veszem; nem vagyok egy nagy zeneszakértő; Kállay Band pl: Victory, Young, Running, Juliet, Rebstar-ral is volt valami együttműködése, ami jó; de mondjuk asszem, az egy kicsit más stílus, de jó;
Aztán még mutatnék egy ilyen kombinációt, szerintem ez is szép, ez ilyen rappes -poppos : Majka, Tóth Gabi - Mi éltünk; Ez is valami kombináció, szerintem jó: Jacey Dawn x Burai Krisztián - Tűz; Puskás Petinek is a számait ajánlom; van olyan, hogy Apuskaspeti, meg olyan is van, hogy The Biebers; Bieberstől én pl a Stay-t szoktam hallgatni; meg még a sima Puskás Petitől azt, hogy Amíg a tűz ég; meg még egy ilyet is ajánlanék Rácz Gergő x Orsovai Reni - Mostantól; meg még van ilyen rappes pl Denizzel a Reni, hogy Ide várnak vissza; abban is van éneklés amúgy; meg pl mondjuk Fluor - Képkockák; meg szóval ezek klasszak nagyon szerintem. Meg pl Cserpes Laura, meg Fekete Dávid számai pl még cool-ak. Sok jó van. Amúgy pl ez meg asszem, egy metálosabb, de azért ezt is beírom : Bye Alex - Messziről jöttél; pl szerintem ez is jó. ;

A Fish! az hardpop. :)
A kérdésre válaszolva: nem ismerem, nem jut el hozzám semmilyen médiumon keresztül, talán egy-két szám csak. De nem is érdekel már vagy 15 éve. :)

Na, ezt az előbb hallgattam, előbb Muri Enikős verzióban, utána Zanzibárosban; nagyon szép mind a kettő; szerintem Enikőhöz picit jobban passzol ez a szám, de mind a két verziót imádom, a Zanzibár az eredeti, ha jól tudom, Muri Enikő az X-faktorban adta elő először. :)
Zanzibár : Március végétől
Muri Enikő : Március végétől
Előbb szal hallgattam, és picit be is könnyeztem rajta, mert klassz. :)
Meg amúgy még nagyon szeretném ide beírni ezeket, mert szépek:
Apollo 23 - I run to you / Lépj tovább
Bencsik Tamara - Te vagy a kincsem
Szekér Gergő - Madár, repülj
Freddie (Fehérváry Gábor Alfréd) - Pioneer
Ádok Zoli - Dance with me / Tánclépés
Tolvai Reni - Élek a szemeidben
Tóth Gabi - Hosszú idők
Varga Viktor - Még várj
Kasza Tibi - Hullócsillag
Kökény Attila - Bencsik Tamara : Állítsd meg az időt!
Patai Anna - Leszek én a nyár, ha hóesés van
Ákos - Felemel
Ákos - Tengermoraj
Ákos - Fénybe nézz
Rúzsa Magdolna - Érj Hozzám (élőbe lehet, hogy jobb,de stúdiósban is cool)
Rúzsa Magdi - Eltévedt idegen
Rúzsa Magdi - Kincsem zenéje
Caramel - Alternatív
Wolf Kati - Asziszem
Király Linda - Lángra gyúl
Wolf Kati - Az aki voltam
Wolf Kati - Hívjuk elő
Wolf Kati - Vár a holnap
Wolf Kati - What about my dreams/Szerelem,miért múlsz
Ákos - Akarod még
Ákos - Indiántánc
Ákos - Minden egyszerű dalban
Ákos - Őszi tájkép
Ákos - Érintő (szólóban szerintem szebb, de duettben is gyönyörű)
Cserpes Laura - Élj pont úgy

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!