Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Lehet expression pedált kötni...

Lehet expression pedált kötni egy Behringer UMC202HD-re?

Figyelt kérdés
Szeretnék midi pedált venni az UMC202HD hangkártyámhoz venni, de hogy is működik ez? Ezt a pedált pontosan hova kell csatlakoztatni? A PC-be vagy a hangkártyába kell kötni? Kell a hangkártyába valami bemenet hozzá? Ha úgy van tudnátok is javasolni egy ilyen pedált, ha működik ilyen hagnkártyával?

2020. dec. 6. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Mire szeretnéd használni?
2020. dec. 7. 14:17
 2/6 A kérdező kommentje:
wah-wah
2020. dec. 7. 16:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Midin vezérelni plugint? Mert az hiába ugyanúgy nagy jack, nem csinál semmit előfokba dugva.

Lehet, hogy a legolcsóbb, ha válogatsz azok közül a mindenféle midi kontrollerek közül, amiken van expression bemenet. Van esetleg valamilyen midi kontrollered?

2020. dec. 7. 17:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Midi pedalboardra gondolsz? Az működik USB-vel is? A gitározásban már benne vagyok pár 10 éve, csak most lakásba kényszerültem, a bulik is elmaradnak, és én a rendes cuccokhoz vagyok szokva, most ez egy jobb megoldás. Tehát azt mondod, hogy vegyek olyan midid lábvezérlőt, amin van expression? Az hogy működik, mibe kell kötni?
2020. dec. 7. 17:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Egyébként a lényeg, hogy a pluginban tudjam használni a wah-wah pedált vagy a volume pedalt. Ehhez egy fent megnevezett hangkártyám van, ahhoz szeretnék egyet, de nem tudom, pontosan hogy működik ez. Csak hangkártyába lehet kötni? Nincs valami, ami a PC-be megy?
2020. dec. 7. 17:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Én vadásznék egy kis midi billentyűzetet, aminek van expression pedal bemenete, de csak ha találok hozzá pedált, ami ohmban stimmel. Ha nem jön össze, akkor nézegetném a pedalboard kontrollereket, szigorúan olyat, ami usb-s midi eszköz pc-re kötve, és vélhetően valami Boss ME-80 környékén kötnék ki, a Behringert meg eladnám a francba. Audiovezérlő beépítve, és piszkosul el lehet vele ökörködni pc nélkül, meg élesben is teljesen jó lehet, míg rá nem licitál a felgerjedő cuccfétis egy nagyot.
2020. dec. 7. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!