Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen vezeték nélküli TWS...

Milyen vezeték nélküli TWS fülhallgató vált be?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat átnéztem már, de nem tudok dönteni. 15-16 ezer forint a limit, ezért nem csodát várok, de legalább egy 3 órás lejátszási időt kibíró és jól hangzó kütyüt. A noname márkákat is elemezgettem már de a kommentek mindenhol annyira kettősek. Csak Magyarországról történő rendelésre.

2020. dec. 3. 11:46
 1/1 anonim ***** válasza:

Én jelenleg HUAWEI FreeBuds 3i-t használok. Ez egy kicsit drágább árkategóriába esik, mint amit megadtál, de őszintén erről a termékről csak jót tudok mondani. Kb. két hónapja van meg, napi rendszerességgel használom, és teljesen meg vagyok vele elégedve.

Természetesen a te döntésed, de a helyedben én noname márkákra nem ruháznék be. Nem lehet tudni, mennyire megbízható. Előfordulhat, hogy alig használod, és tönkre is megy. A nagyobb neveknél is találni olcsóbb kategóriás fülhallgatókat, szerintem azokra lenne érdemes beruháznod.

2020. dec. 6. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!