A BTS BE albumot weverse-ről megéri megrendelni?
Figyelt kérdés
Már néztem a weverse oldalán és jó áron, biztonságosan meg is érkezik ebben biztos vagyok, csak az a furcsa hogy szállítási díjat nem ír. Nem tudom elképzelni, hogy ne legyen legalább egy 20 dollár szállítási költség, de itt semennyit sem ír. Ha valaki rendelt már onnan, akkor írjon, hogy miért, vagy, hogy hogy van ez, mert nem teljesen értem. ( bts BE album, a legújabb albumuk)2020. dec. 3. 08:38
1/4 anonim válasza:
Rendeld nyugodtan. Max. kicsit hosszabb idő lesz mire kihozzák-
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Akkor szállítási költség nincs is?
2020. dec. 3. 21:12
3/4 Lovas 13 válasza:
De van szállítási költség, de ha még nem adtál meg szállítási címet akkor valószínűleg azért nem ír. A fizetésnél hozzá foglya adni az árhoz. Nekem például a Be albumra 25.15$ a szállítás
4/4 anonim válasza:
Ha még nem késő, akkor szólok, hogyha a weverse oldaláról rendeled, akkor lesz egy kB. 13.000ft-os áfa is rajta. Én is onnan rendeltem. Plusz a szállítás is majd' 9.000ft.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!