Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Keresek egy zenét nem tudom...

Keresek egy zenét nem tudom ki ismeri?Techno zene megpróbáltam feldúdolni zenefelismerő programra, de nem tudta bekódolni hogy mi az?

Figyelt kérdés

Alapzene dzumdab dzumdab sokszor egymás után.

bdjambugyeju bdjambugyeju....tumtutmtum alapzene...

badbadbad badgyujeju...

Ennyit bírtam fonetikusan leírni.

2018as techno zene, főleg pozsonyi és prágai techno klubokban hasított a zene.

Tudna valaki segíteni mi ez a zene?

2020. dec. 2. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Fogyaték 😂
2020. dec. 2. 19:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Prégában voltunk hosszú hétvégén egyik clubba bementünk és ez a zene szólt,már ment a szedd szét a házat menetelés, mikor a dj benyomta.
2020. dec. 2. 19:47
 3/5 anonim válasza:
Azt ajánlom hogy írj a club email címére. Ők megadják a DJ email címét, majd megkérded tőle hogy nem-e tudná megmondani, melyik szám volt az amin ment a menetelés.😃
2020. dec. 2. 20:08
 4/5 anonim válasza:
Ja egyébként amit te oda leírtál, hát a jó Isten sem tudná megmondani a zene címét. Troll kérdés vagy nem, ezt nem tudom hogy gondoltad...😃
2020. dec. 2. 20:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Milyen egyedi megközelítés dallamírás terén. Még a Zeneakadémia felvételijén is lehidalnának.
2020. dec. 2. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!