Mi a kedvenc zenétek vagy albumotok a Queentől?
Csak kíváncsiságból...mivel nagyon rájuk függtem.
Amúgy nekem az
Első kedvencem az albumok közül az Innuendo + a Made In Heaven, mert tele van érzelmekkel és történettel.Egyéb jó még a Sheer Heart Attack, A Night At The Opera, A Day At The Races,A Kind Of Magic, Queen II, The Works, ...
Örök kedvencem a The Show Must Go On számuk!
Én is nagyon rájuk függtem:D
Kedvenceim:
I want to break free
Don't stop me now
We will rock you
:D
#3 Én 2018 őszén ismertem meg a Queen-t, pont a Bohém Rapszódia idején. Viszont a filmről csak hónapokkal később hallottam, a Queen-nel való kapcsolatommal így nem függ össze az a hazug film. Szóval én nem érzek bűntudatot. A Queen-t és Freddie Mercury-t szeretem, nem az utóbbi két évben kialakult "újfajta divatosságuk" miatt. Az nem is szeretet.
#1 vagyok.
Évek óta hallgatom a számaikat, és nem csak azért, mert az utóbbi időben divatossá váltak. Szinte az összes számukat szeretem, a kedvenceim:
Friends will be friends
I want to break free
Another one beatens
We will rock you
We are the champions
A kedvenc kislemezem tőlük pedig a Bohemian Rhapsody.
Szerintem egy nagyon jó együttes volt, Freddie Mercury hangja pedig egyszerűen zseniális.
Tiszteletben tartom azok véleményét is, akik annyira nem rajonganak értük, én minden esetre nagyon bírom őket.
Én sem szeretem annyira a Queent, egy elég gyenge együttesről van szó. Egyszerűen unalmas!
Ennek ellenére viszont a Queen, a Queen II, a Sheer Heart Attack, a Day at The Races, a The Game hibátlan lemezek, őket ajánlom. A többit már egyáltalán nem.
Dal: Seaside Rendezvous
Album: Sheer Heart Attack
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!