Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy lehet valaki ismert...

Hogy lehet valaki ismert zenei előadó?

Figyelt kérdés
Addig megvan, hogy jó zenéket csinál valaki. De mitől van az hogy egy bsw, missh, lmen prala stb. előadókra felfigyeltek az emberek? Amíg más csinál egy olyan zenét, hogy ugyanazzal a szöveggel és beattel aki befutott az több milliós megtekintéseket érnének el a kisebb előadóra meg senki nem figyel fel (remélem érthetően írtam). Hogy fedezték fel a mai magyar leghíresebb előadókat? Hogy terjedt el a zenéjük olyan szintre, hogy az ország minden részén ismerjék őket? Mit csináltak máshogy mint a többiek?

2020. nov. 26. 14:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
19%

Szia

Nálam a zene a Pink Floyd nál kezdödik.Még az 1970 es években még egy kis zenekar/együttes hamarabb figyelmet kapot mint most 2020 ban.De vajon mért?Azért mert most 2020 ba már nem zene van hanem egy fos ami itt megy.Magyar lemez kiado se vállal el mindent csak amiből tudja hogy pénze lesz.Remélem kielégitő volt a válasz

2020. nov. 26. 15:20
 2/13 A kérdező kommentje:
De a fossal is van aki befut mert bejön az embereknek. Más meg ugyanabban a stílusban nem tud befutni, ezt nem értem, hogy miért van. Sőt van akinek már az első számát százezrek hallgatják meg
2020. nov. 26. 15:43
 3/13 anonim ***** válasza:
10%
Én csak a régi zenéket hallgatok a mai újjakat meg nem nagyon.Ez van
2020. nov. 26. 15:51
 4/13 anonim ***** válasza:

"De a fossal is van aki befut mert bejön az embereknek. Más meg ugyanabban a stílusban nem tud befutni, ezt nem értem, hogy miért van. Sőt van akinek már az első számát százezrek hallgatják meg"

Ebben teljesen igazad van, sokáig én sem értettem, hogy mi lehet az oka, de rájöttem, hogy az is számít, hogy forgatnak-e hozzá videoklipet, illetve milyet (mi történik benne, milyen minőségű kamerával vették fel, stb.)

2020. nov. 26. 16:12
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
A rajongótábor a fontos, aki harcol az előadó hírnevéért. Szavaz, Twitter hashtaget csinál, stb.
2020. nov. 26. 16:48
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Felmérhetetlenül sok tényező van ebben, nem véletlenül nincs formula a hírnévre - ha lenne, sokkal több lenne a sztár.

A networking nagyon fontos. Így az internet korában szokás az "industry plant" szitokszóval dobálózni, mondván, hogy egyesek "csak" azért lettek híresek, mert vannak kapcsolataik a zeneiparral, de régen gyakorlatilag nem is volt más járható út. Ma legalább annyival jobb a helyzet ilyen téren, hogy valamennyire el van mosódva a határ az underground, meg a mainstream között - de még underground kereteken belül is fontos, hogy legyenek az embernek kapcsolatai, mert végső soron úgy fog a neve terjedni.

Meg persze a puszta szerencse sem utolsó tényező...

2020. nov. 26. 17:42
 7/13 anonim ***** válasza:
52%

Kíváncsi lennék, hogy Magyarországon ki tud ilyen átéléssel előadni...

https://www.youtube.com/watch?v=1PCKOis6EQY

2020. nov. 26. 23:19
 8/13 anonim ***** válasza:
Az 1esnek igaza van, habár megfogalmazhatta volna fele ilyen sznobként a kommentjét. Régen jobban számított a tehetség és a tűz a zenészekben, ma már inkább marketing az egész.
2020. nov. 27. 00:33
 9/13 anonim ***** válasza:
7es: hát ezt az átélést szerintem elég sok magyar zenész túlszárnyalja, de ez mondjuk talán tényleg nem nagy szó. Ilyen egy zenész, aki tényleg a szívét-lelkét belefonja a dalba: https://www.youtube.com/watch?v=0tyGm_DnaWM&ab_channel=Fender
2020. nov. 27. 00:40
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen, ő valóban nem műanyag. De jobban örülnék, ha magyart is mutatnál...
2020. nov. 27. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!