NF-hez hasonló rapperek?
Figyelt kérdés
NF fan vagyok, nagyon rajongok érte, a szövegei tartalma, az ütem, a változatosság a személye, és hogy énekelni is meg rappelése és éneklése is megfogott. Kíváncsi lennék hasonló rapperekre mint NF. A hasonlót úgy értem hogy ő is komoly dolgokról ír szövegeket, és nem csak felvág meg pénzről beszél mert az szemét. Tudtok ilyet mondani?2020. nov. 26. 13:47
1/4 anonim válasza:
Én nem tartom őt sokra őszintén szólva. De ha hasonló előadókat keresel komolyabb szövegekkel akkor Kendrick Lamar, Joey Badass, J.Cole, Royce da 5'9", Saba, Logic zenéit tudom ajánlani többek között.
2/4 anonim válasza:
A boogie Wit da Hoodie, Trevor Daniel, Suub Urban, Koi (kedvencem), Jumex, Hella Sketchy, Lil Rae, 6obby, Drippin so pretty, Horse head, Cold Hart
Én ezeket hallgattam mellette, vannak amik kevésbé hasonlítanak rá, de nincs még egy ugyan olyan:D hátha tetszene
18/l
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. nov. 27. 12:31
4/4 anonim válasza:
Az az igazság hogy elsőnek egyrészt igaza van is meg nem is
NF egy különc rapper nem erőszakos drogos szövegek semmi ego.
De szövegei rimei kicsit silányabbak mint pl royce da 5'9-nek de Nf mégis hoz egy olyan stílus amit a hip-hopban régóta senki se tud hozni és rá adásul betöltötte a "dark rap" űr ami előtte nem is volt Eminem írt szomorúbb szövegeket de Nf sokkal mélyebb.
És kérdező írtam privatot válaszolj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!