Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek mennyire jogosan...

Szerintetek mennyire jogosan mondják YUNGBLUD-ra, hogy "pop's king of chaos" vagy "popking its not dead"?

Figyelt kérdés

Illetve sokan úgy gondolják, hogy ő lesz a következő legenda akit szinte mindenki ismerni fog. Szerintem nagyon egyedi és különleges stílusa van minden szempontból. Amit a kérdésben írtam szerintetek mennyire igaz rá?

Itt van pár szám tőle:

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. nov. 25. 15:21
A kérdező szavazást indított:
Igaz
Nem igaz
Meg nem tudni de esélyes
Valószínüleg nem
13 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem még távolról sincs köszönőviszonyban sem azokkal a kvalitásokkal amiket leírtál.
2020. nov. 25. 15:28
 2/7 anonim ***** válasza:
35%

Legenda?? Na ne nevettess!

Biztos van akinek tetszik, de semmi extra nincs bennük egy tucatzenekar.

2020. nov. 25. 15:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább alternatív kategóriába tenném őt, onnan meg nem nagyon kerülnek ki legendák. Yungbludot már pár éve követem, szeretem a stílusát és a zenéit, az elmúlt másfél évben lett populáris, Halseyval is együtt volt, az is segített neki. Most csúszik felfele szépen, de azért legenda, akit mindenki ismer, valszeg nem lesz.
2020. nov. 25. 15:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Előzővel egyet tudok érteni, egy szűk szubkultúrából max hallgatják ami világi szinten lehet hogy már egy nagy szám, de a "legendasághoz" nagyon nagyon kevés.
2020. nov. 25. 15:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Ugyanez. Ráadásul szerintem vannak hasonló műfajban előadók, akiknél nem is feltétlen jobb vagy egyedibb
2020. nov. 25. 17:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Dominic pontosan egy olyan zenesz akit rendszeresen, 1, 2, befutottabb zenejen kivul, csak egy reteg hallgat.
2021. szept. 4. 09:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem mindennapi előadó, az biztos. Láttam pár koncertjét, nagyon energikus és hát az EMA-s fellépésen is odarakta magát.
2021. nov. 17. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!